Κατ’ αρχάς, ο κανόνας νούμερο ένα λέει να μην πιστεύετε απολύτως αυτά που διαβάζετε, καθώς ενίοτε κρύβουν σκοπιμότητες!

Γιαυτό να είστε προσεκτικοί και διεισδυτικοί… με αναλυτική και καθαρή σκέψη!

Μας λένε κάποιοι, λοιπόν, ότι εν ενεργεία υπουργός της Ν.Δ. συναντήθηκε δύο φορές με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά από μεσολάβηση κοινού γνωστού!

Πέραν πάσης αμφιβολίας η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται, και όλα δείχνουν πως είναι προβοκατόρικη στο πλαίσιο της αποδόμησης δημοφιλούς και πανίσχυρου υπουργού, ενώ παράλληλα επιδιώκεται να ταυτισθεί ο δήθεν ενδιάμεσος παράγων με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να κλείσουν οι πόρτες με την κυβέρνηση όσον αφορά σε μπίζνες και διαγωνισμούς του Δημοσίου!

Κατά δεύτερον, κυκλοφορεί επίσης στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων με τους τραπεζίτες, εκτός από τους συστημικούς των τεσσάρων μεγάλων τραπεζών θα συνευρεθεί και με κάποιους άλλους από το παρελθόν, τραπεζίτες ξεπερασμένους που την ώρα τούτη εάν δεν είχε υπάρξει ο νόμος για την ασυλία θα τους είχαν ήδη κάτσει στο σκαμνί για απάτες, υπεξαίρεση, σπάσιμο των capital controls, ξέπλυμα και άλλα πολλά!

Και αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται, και μάλιστα χαρακτηρίζεται και προβοκατόρικη καθώς ποτέ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τους πρωταγωνιστές των σκανδάλων και της κατάρρευσης και απαξίωσης του τραπεζικού συστήματος που οδήγησαν την Ελλάδα στα μνημόνια και στη διάλυση του κοινωνικού ιστού!

Ούτε θα έβλεπε επισήμως ποτέ ο πρωθυπουργός, για να συζητήσει θέματα θεσμικά, τους επί της ουσίας υπόδικους οι οποίοι διασώθηκαν αποκλειστικά και μόνον χάρη στην αμνηστία που παραχώρησε η κυβέρνηση, ξεπλένοντάς τους στην κολυμβήθρα παραγραφής του Σιλωάμ, τραβώντας μια διαχωριστική γραμμή με το χθες!