Είναι πραγματικά πρωτοφανές, τόσα χρόνια που παρακολουθούμε τις αγορές, να βγαίνουν επισήμως ειδησεογραφικά σάιτ και με δημοσιογραφική προσέγγιση, που υποτίθεται εμπεριέχει αξιοπιστία, να δημοσιοποιούν τις κατά την εκτίμηση των ρεπόρτερ fair τιμές διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χρηματιστήριο!

Επειδή η λογική της προσέγγισης αυτής σε καμμία περίπτωση δεν είναι δημοσιογραφική αλλά εμμέσως πλην σαφώς συνιστά προτροπή για αγορά ή πώληση μετοχών, προκαλώντας αναταράξεις στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, ευθεία παρέμβαση και επηρεασμό της κοινής γνώμης και των επενδυτών, καλό θα είναι πλέον η φάμπρικα αυτή να σταματήσει!

Και τούτο από ένα σημείο και μετά θα πάψει να αποτελεί παραίνεση αλλά θα προϋποθέτει την παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς!

Επειδή στην ίδια αγορά κινούμαστε όλοι, είναι κοινό μυστικό πως πρώην τραπεζίτες που ευθύνονται στο ακέραιο για την καταστροφή της χώρας, της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος, θέλουν να βλέπουν τις μετοχές να διαλύονται, τις κεφαλαιοποιήσεις να γκρεμίζονται, τώρα που όλοι αυτοί είναι πια εκτός συστήματος και μισούν την έννοια της επιτυχίας και της εξυγίανσης όπως ενδεικτικά συμβαίνει την ώρα τούτη με την τράπεζα Πειραιώς και τον Ελλάκτωρα!

Οποιος λοιπόν θέλει να παραστήσει τον χρηματιστή που παίζει long ή short παρέα με τους πρώην τραπεζίτες αφεντικά του, ας πάψει να υποδύεται τον δημοσιογράφο.

Άλλη δουλειά η μία, άλλη δουλειά η άλλη…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.