Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα στο παιχνίδι με τον Βόλο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς νίκησε τον Βόλο με 2-1, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά το σκορ δεν τον εξασφαλίζει για τη ρεβάνς.

Ο Μακέντα βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 25’ από ασίστ του Παλάσιος, ενώ ο Αλεξανδρόπουλος στο 51’ με προσωπική ενέργεια διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Όμως ο Φερνάντες (που είχε μπει αλλαγή) συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Φαν Φέερτ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα από το 56ο λεπτό.

Η ομάδα της Μαγνησίας πέτυχε τον στόχο της εις διπλούν, αφού και σημείωσε το πάντα πολύτιμο σε διπλά ματς εκτός έδρας γκολ, αλλά και «έσβησε» το παιχνίδι μετά το 2-1, αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Εύκολα η ΑΕΚ 4-0

Θέση για τα προημιτελικά του κυπέλλου έκλεισε η ΑΕΚ μετά τη νίκη της με 4-0 επί της Κηφισιάς .Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την αντίπαλό της.

Η «Ένωση» που αγωνίστηκε με τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έφτασε στην επικράτηση με τα τέρματα των Ανσαριφάρντ (52′), Σβάρνα (57′), Τάνκοβιτς (69′) και Χατζισαφί (74′).

Ο Κούρτιτς έσωσε τον ΠΑΟΚ (1-1)

Ο Κούρτιτς ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβένος «χτύπησε» στο 90’+5’ και ξελάσπωσε τον «δικέφαλο του Βορρά» στο Αλκαζάρ (1-1).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά από τους περισσότερους δεν θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι, είχαν λίγες μεν, αλλά καλές ευκαιρίες και χρειάστηκε η νέα φοβερή εκτέλεση φάουλ του 32χρονου άσου για να αποφύγει την ήττα. Το σκορ για τη Λάρισα που παρατάχθηκε με τα δεύτερα, άνοιξε ο Ταχάρ με εκτέλεση από κοντά στο 64’.