Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή «Night Out» του Mega ήταν ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Ναυάγιο».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την καριέρα του και τη ζωή του, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πόσο απαιτητικά ήταν τα γυρίσματα του πετυχημένου σίριαλ.

«Θέλω να πιστεύω ότι είμαι κουλ άτομο και βολικό. Έχω αρκετά πρέπει, δουλειά πριν από την χαρά. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, το θέατρο, οι βόλτες, φαγητό με φίλους. Δεν πίνω αλκοόλ», ανέφερε.

Επίσης, μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός: «Η Βιολογία ήταν ένας μεγάλος έρωτας αλλά παρόλα αυτά η Τέχνη του να παρατηρείς τη ζωή, να την κάνεις κομματάκια, να την ξαναφτιάξεις με ενδιέφερε πάρα πολύ. Ένιωθα ζωντανός όταν δεν ήμουν εγώ. Την απόφαση την πήρα στο 5o έτος της Βιολογίας και ένιωθα ότι αν πεθάνω δεν θα έφευγα χαρούμενος».

«Μου αρέσει στην δουλειά μου να αλλάζω συνέχεια. Αν μπορούσα κάθε σκηνή να αλλάζω και από κάτι. Στη ζωή μου είμαι πολύ συντηρητικός. Στα 36 μου θέλω να ξεθαρρέψω! Με φρενάρω και θέλω να με αφήσω ελεύθερο!», είπε σε άλλο σημείο και ανέφερε πως θα έκανε ερωτική ταινία αν του πρόσφεραν 300.000 ευρώ. «Θα το έκανα και με λιγότερα!», απάντησε.

Ο Θάνος Λέκκας

Επίσης, αποκάλυψε: «Δεν πετάω πράγματα. Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έτσι κόλλησα και κοριούς!».

«Έχω μια πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και την μεταποίησα. Δένομαι και με τους ανθρώπους πολύ» και αποκάλυψε πως έχει κάλτσες που φορούσε στο Γυμνάσιο το 1998.

«Έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά μου. Όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι χρόνια! Ψάχνεις αυτό που σου λείπει και όταν το βρεις, το θες. Αν έχεις φτάσει σε ένα σημείο το να έχεις τον έρωτα δίπλα σου και τον άνθρωπό σου, είναι ευτυχία. Δεν έχει νόημα να κοροϊδευόμαστε, είναι πολύτιμος ο χρόνος που έχουμε», τόνισε παρακάτω και αναφέρθηκε στο bullying που δέχθηκε μικρός.

«Ήταν μια ερώτηση που έγινε και από τότε με ρωτάνε συνέχεια για το bullying. Δεν είναι ότι επέλεξα να το πω αλλά δεν είναι ότι δεν θα το σχολιάσω. Το κακό είναι εύκολο και γρήγορο. Με έκλεισε πάρα πολύ, με έσφιξε μέσα μου. Ένιωθα ανασφάλεια για το οτιδήποτε, είπα “ας είμαι απλά διακριτικός”. Από εκεί και πέρα το σκέφτηκα και είδα τι συνέβαινε, τα παιδιά αυτά δεν ήταν κακοί άνθρωποι. Βρίσκονταν σε μια θέση κι εγώ μπορεί να έκανα κάτι και να ενοχλούσε. Όταν το κατάλαβα, κατάφερα να το απενοχοποιήσω και να μην έχω θυμό», δήλωσε.

Τα γυρίσματα για το «Ναυάγιο»

«Νιώθω τυχερός για τις δουλειές μου, μετά χαρούμενος, μετά αγχωμένος», τόνισε στη συνέχεια και αποκάλυψε λεπτομέρειες των γυρισμάτων.

«Είχαν ντύσει όλη την προβλήτα με μαύρα πανιά, είχαν φέρει φως με γερανό για να κάνει το φεγγάρι και τις αστραπές. Είχαν φέρει σκάφη για να κάνουν τα κύματα, ανεμιστήρες, ειδικό συνεργείο από Νότια Αφρική για να κάνει υποβρύχιες λήψεις. Μας πήγαν σε κολυμβητήριο για να δουν αν ξέρουμε ότι κολυμπάμε και με ρούχα. Αφού βεβαιώθηκαν ότι μπορούμε είχαμε και δύτες. Και μέσα εκεί έπρεπε να κάνεις ότι χάνεις τον κόσμο, αν μπορείς να πάρεις την επόμενη ανάσα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς το νερό που μπαίνει στο στόμα, ο ήχος, το κύμα σε φέρνουν σε ένα σημείο να τιμήσεις ανθρώπους που έχουν βιώσει τον θάνατο. Δεν ξέρεις τίποτα! Εκεί είσαι στη θάλασσα που σου λέει δεν έπρεπε να είσαι εκεί. Είμαστε όλοι στο όριο.

Όταν μας έδωσαν τα σενάρια η δεύτερη ή η τρίτη ατάκα μου θα μπορούσε να ήταν και για τα Τέμπη. Είναι τόσο αληθινό και καλογραμμένο που ήταν ένας λόγος που το επέλεξα. Θεωρώ ότι η Ελλάδα του Περικλή με την Ελλάδα του τώρα δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αφήνεις άλλους να διαχειριστούν, να κάνουν λάθη και να πουν ότι είναι τραγωδία. Αναλωνόμαστε να λέμε την άποψή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Διαβάστε ακόμη: