Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή τη στιγμή στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού με χιλιάδες οχήματα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα λόγω των εργασιών που εκτελούνται. Συγκεκριμένα, η κίνηση παρατηρείται από το ύψος της Μεταμόρφωση έως το Περιστέρι.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στον Κηφισό, καθώς συνεργεία θα αντικαταστήσουν τις πινακίδες πληροφοριακών μηνυμάτων της Λεωφόρου.

Ποιοι δρόμοι στην Αττική είναι πάντα «κολλημένοι» από την κίνηση

Αναλυτικά:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις δύο αριστερές λωρίδες αυτής, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Περισσού (χ/θ 10,600) έως το ύψος της εισόδου από Λ. Δημοκρατίας (χ/θ 9,900), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 12.00 έως 16.00.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα του κλάδου εξόδου προς την Ιερά Οδό και στις δύο δεξιές λωρίδες αυτής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω, κατά τις ώρες 07.30 έως 11.30.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των πινακίδων, θα γίνει πλήρης και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.