O πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για το προφίλ της 33χρονης που έχει προβληματίσει την κοινή γνώμη αλλά και τους ειδικούς. Ο ίδιος χαρακτηρίζει σκληρό και πονηρό άνθρωπο την 33χρονη κατηγορουμένη. Το πρωί της Κυριακής ο άνδρας μίλησε στην τηλεόραση του MEGA αποκαλύπτοντας σημαντικά στοιχεία από το κοινό παρελθόν του με την κατηγορουμένη αλλά και κρυφές πτυχές της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία σκληρή γυναίκα και όσο ήταν μαζί της, δεχόταν ο ίδιος αλλά και ο θείος του απειλές. Του έλεγε πως αμα χωρίσουν θα αποκαλύψει πράγματα που της έχει εκμυστηρευτεί.

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου σκεφτόταν «Αν αρρωστήσει το παιδί, ο Μάνος θα έρθει πίσω;»

«Ό,τι έκανε το έκανε για να τον κρατήσει»

Ο ίδιος λέει πως την έχει ικανή για ένα τέτοιο έγκλημα. «Την έχω ικάνη να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγάπαγε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της» αναφέρει.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει είχε ακούσει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δει τη γυναίκα του με άλλον άντρα, και θεωρεί πως ό,τι έκανε, το έκανε για να τον κρατήσει δίπλα της.

Ερωτηθείς για το αν έχει έρθει σε επαφή μαζί της αυτό το διάστημα, απάντησε πως οχι, παρά μόνο ένα μήνυμα μετα τον θάνατο της Τζωρτζίνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και όπως λέει έλαβε ένα απαθές μήνυμα που έλεγε: «ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με συγγενή του Μάνου η εξωσυζυγική της σχέση - Αιχμές της αδερφής της για τον Μάνο

Τι έγινε στην κηδεία της Τζωρτζίνας

Στην κηδεία της Τζωρτζίνας είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε μετά από αρκετή ώρα και δεν φαινόταν στεναχωρημένη, σε αντίθεση με τον Μάνο Δασκαλάκη που ήταν δακρυσμένος και δυσκολευόταν να μιλήσει. Ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου κρατάει επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος του έχει πει πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και τώρα πιστεύει ότι η Ρούλα το έχει κάνει.

Υποστήριξε πως η εμφάνιση του Μάνου στα Media είναι πολύ διαφορετική, και δεν μπορεί να το εξηγήσει, ενώ όπως λέει χαρακτηριστικά δεν θέλει να πιστέψει πως μπορεί ο Μάνος να είναι συνένοχος. Τέλος, χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου έναν πονηρό άνθρωπο και πολύ σκληρό, γι αυτό και εκτιμά πως δεν θα ομολογήσει τίποτα.