Άρωμα από Survivor θα έχει το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανέλαβε το πόστο του Γενικού Αρχηγού ιστορικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος αναλαμβάνει την παραπάνω θέση στον Παναιγιάλειο, της ομάδας από την πόλη όπου κατάγεται.

Γνωστός για την έντονη προσωπικότητά του και την αγάπη του για το Αίγιο, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» στην ομάδα της καρδιάς του. Εξάλλου, στο παρελθόν είχε προσφέρει σε αντίστοιχο ρόλο τις υπηρεσίες του στον Παναιγιάλειο, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής σε υψηλό επίπεδο.

Μιλώντας στην κάμερα του «STAR Κεντρικής Ελλάδας» μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μαλεσίνα, ανέφερε: «Δεν είμαι τυχαίος στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ήμουν 5 χρόνια διαιτητής στη Β΄ Εθνική και 3 χρόνια στη Superleague, οπότε έχω κι εγώ λίγη μυρωδιά από το ποδόσφαιρο».

Και συνέχισε: «Μου έγινε αυτή η πρόταση από την διοίκηση της ομάδας και ήρθα για να βοηθήσω όσο μπορώ με τις γνώσεις μου, σε μία ομάδα που έχω μεγαλώσει μαζί της».

Τέλος ο πρώην Survivor συμπλήρωσε: «Είναι πρωτάθλημα επιβίωσης, ο Παναιγιάλιος έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα. Έχουμε τους παλαιστές εδώ (έδειξε το σήμα της ομάδας) και έχουμε μάθει να επιβιώνουμε. Θα δείξει η πορεία τι θα γίνει. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες και οι διαιτητές να σφυρίζουν όπως πρέπει».

Διαβάστε ακόμη: