Ένας νεαρός ηλικίας 27 ετών, ρωσικής καταγωγής, από το Βλαδιβοστόκ, μπήκε εντελώς τυχαία σε κινεζικό ριάλιτι για boy band και κατάφερε να πάρει όλες τις ψήφους του κοινού. Ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, αποχώρησε το Σάββατο από το Produce Camp 2021, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες, που παρακαλούσε το κοινό να ψηφιστεί για να αποχωρήσει. Οι θεατές αγνοούσαν πανηγυρικά τις εκκλήσεις του και τον υποστήριζαν σθεναρά μέχρι τον τελικό.

Ο Ιβάνοφ, ο οποίος μιλάει κινέζικα, προσχώρησε στην εκπομπή ως μεταφραστής καθώς γνώριζε τη γλώσσα. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως όταν οι σκηνοθέτες είδαν ότι ήταν εμφανίσιμος του πρότειναν να υπογράψει το συμβόλαιο και να συμμετάσχει στο ριάλιτι για τα boy bands.

«Ρώτησαν αν θα ήθελα να δοκιμάσω μια νέα ζωή», ανέφερε ο Ιβάνοφ και υπέγραψε.

Εκείνος δηλώνει μετανιωμένος για την απόφασή του να μπει στο ριάλιτι. Δεν μπορούσε να αποχωρήσει οικειοθελώς λόγω του συμβολαίου του. Η έλλειψη ενθουσιασμού του φαινόταν στο μουσικό σόου καθώς εμφανιζόταν να ερμηνεύει με μισή καρδιά την ώρα που οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι ήταν κατενθουσιασμένοι.

«Το να γίνω μέλος ενός boy band δεν είναι το όνειρό μου, καθώς δεν μπορώ να τραγουδήσω και να χορέψω», δήλωσε ο Ιβάνοφ.

«Ελπίζω ότι οι κριτές δεν θα με στηρίξουν. Ενώ οι άλλοι θέλουν να πάρουν Α, θέλω να πάρω F που για μένα σημαίνει Freedom (ελευθερία)» είπε.

Εμφανίστηκε στη σκηνή με το καλλιτεχνικό όνομα Lelush και προέτρεψε το κοινό να τον ψηφίσει, λέγοντας ότι δεν ήθελε να είναι μεταξύ των 11 νικητών του σόου, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι, από το συμβόλαιό τους, να σχηματίσουν ένα boy band.

«Μη με αγαπάτε, δεν θα έχει αποτέλεσμα», είπε σε ένα επεισόδιο. Όμως οι θεατές, αντέδρασαν και τα λεγόμενά του έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Στο συγκεκριμένο ριάλιτι, οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν σε κοιτώνες σε ένα νησί στην επαρχία Hainan ενώ για το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, τους κατασχέθηκαν και τα τηλέφωνά.

Οι θαυμαστές του, τον χαρακτήρισαν ως τον «σκλάβο με τον πιο άθλιο μισθό».

«Μην τον αφήσετε να σταματήσει», σχολίασε ένας θεατής σε ένα βίντεο του Ιβάνοφ.

Στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικών μέσων Weibo, ένα hashtag σχετικό με την αναχώρησή του προβλήθηκε πάνω από 180 εκατ. φορές και αναδημοσιεύτηκε πάνω από 59.000 φορές, συμπεριλαμβανομένης ανάρτησης της ρωσικής πρεσβείας.

«Συγχαρητήρια, καλή ξεκούραση», ανέφερε η πρεσβεία.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.