Όπως ανακοινώθηκε προ ημερών, τη θέση του CEO της θυγατρικής του ΟΤΕ Telekom Romania ανέλαβε ο Χαράλαμπος Μαζαράκης που ταυτοχρόνως διατηρεί και τη θέση του Γενικού Διευθυντή Χρηματοοικονομικών θεμάτων του ΟΤΕ!

Η εν λόγω κίνηση σχολιάστηκε από τους καλά γνωρίζοντες την τηλεπικοινωνιακή αγορά, ως προάγγελος εξελίξεων, επί της ουσίας πωλήσεων τόσο της θυγατρικής στην Ρουμανία όσο και του ομίλου ΟΤΕ σε δεύτερο χρόνο, παρά τις χλιαρές και βεβιασμένες «διαψεύσεις» που γίνονται επί τούτου, κυρίως από ηγετικά πρόσωπα της DT που δεν θέλουν να βλέπουν στα μάτια τους κανένα προβεβλημένο Έλληνα μάνατζερ του πάλαι ποτέ κρατικού ομίλου!

Πάντως στην Ευρωπαϊκή αγορά επικρατεί μια έντονη κινητικότητα σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες, ένα βασικό ενδιαφέρον εξαγορών, όπως αυτό που πιστοποιείται με την νέα αυξημένη πρόταση του περίφημου αμερικανικού fund KKR για την TIM Italia!

Για την ιστορία θυμίζω ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε υψηλόβαθμο στέλεχος της KKR επισκέφθηκε τη χώρα μας, πραγματοποιώντας κατά τις διαρροές διερευνητικές επαφές σχετικά με τους τομείς της Ενέργειας και του Τουρισμού…

Διαβάστε περισσότερα