Είχαμε εδώ και αρκετό καιρό, πρώτοι και μόνοι, αποκαλύψει ότι στην αγορά επίκεινται ΔΥΟ BIG DEALS, ότι δηλαδή βρίσκονται σε εξέλιξη ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ επιχειρηματικές συμφωνίες, στις οποίες εμπλέκονται συνολικά 3 εισηγμένες επιχειρήσεις, ξένα funds και μεγάλοι ιδιώτες επενδυτές, από αυτές που αλλάζουν τα δεδομένα και δικαίως αποκαλούνται από τους ισχυρούς και διαχρονικούς «παίκτες» της αγοράς ως “Game changers”!!!

Όπως προκύπτει από την θεματογραφία μας, την έκβαση των δύο αυτών μεγάλων επιχειρηματικών συμφωνιών που ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ανατρέπουν τον ΧΑΡΤΗ της αγοράς, την παρακολουθήσαμε – και παρακολουθούμε- από κοντά και σε μόνιμη βάση αναδεικνύαμε στοιχεία και πληροφορίες από την έκβαση των συζητήσεων και διαπραγματεύσεων: παίκτες, εισηγμένους, ξένα funds, στρατηγικές, τιμήματα, κεντρικούς σχεδιασμούς!

Επί του προκειμένου τώρα, οι πληροφορίες – που προέρχονται εκ των έσω- αναφέρουν ότι εντός των ημερών ΤΑ 2 BIG DEALS ΣΚΑΝΕ, οι συμφωνίες φέρονται να έχουν επιτευχθεί και το μόνο που απομένει είναι οι λεπτομέρειες για να ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ!

Προς θλίψη όλων όσοι προσπάθησαν επί μακρόν και με κάθε τρόπο, με χτυπήματα πάνω και κάτω από το τραπέζι, να «χαλάσουν» τις συμφωνίες, να υπονομεύσουν τις διαπραγματεύσεις και να αναδείξουν τον δικό τους ύποπτο ρόλο!

Πέραν πάσης αμφιβολίας, στον βαθμό που οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν και οι συμφωνίες για τα 2 BIG DEALS κλείσουν και ανακοινωθούν, θα προσδώσουν τεράστια δυναμική στην χρηματιστηριακή αγορά και θα αναδιαμορφώσουν τον επιχειρηματικό χάρτη!
Κυριακή κοντή γιορτή…