Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια (σ.σ. 23 Απριλίου 2018) γεννήθηκε ο πρίγκιπας Louis, το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ , μετά τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σαρλότ.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου το Παλάτι γιόρτασε με φωτογραφίες του πρίγκιπα Λούι τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, που έγινε 4 ετών. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα στις ακτές του Νόρφολκ από τη μητέρα του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ και δείχνουν τον μικρό Λούι να απολαμβάνει μια βόλτα στην παραλία, κρατώντας μια μπάλα του κρίκετ.

Πριγκιπικά γενέθλια στο Μπάκιγχαμ για τον τετράχρονο Λούις

Στη σειρά φωτογραφιών, ο πρίγκιπας Λούις απεικονίζεται στους αμμόλοφους στο Νόρφολκ, φορώντας ένα γκρι πουλόβερ με πολύχρωμα αστέρια, ένα πουκάμισο και μπλε σορτς. Για να τιμήσουν τα περσινά τρίτα γενέθλιά του, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχαν δημοσιεύσει μια φωτογραφία του στο ποδήλατο, πριν πάει στο νηπιαγωγείο για πρώτη φορά.

Ο πρίγκιπας Λούις είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο μετά τον παππού του, πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα μεγαλύτερα αδέρφια του, πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ. Γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο του Λονδίνο στις 23 Απριλίου 2018, με βάρος 3,8 κιλά.

Οι φωτογραφίες, που τραβά η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον χρησιμοποιούνται συχνά για τον εορτασμό των γενεθλίων των παιδιών της.