Ο όμιλος «Trizoni» εγκαινιάζει στο «Makedonia Palace» έναν νέο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πολυμορφικό χώρο εστίασης, με έξι διαφορετικά «κεφάλαια» της δικής του γαστρονομικής ιστορίας, εμπλουτισμένης με ακόμη περισσότερες εκλεκτές γεύσεις
Η φιλοσοφία ενός εστιατορίου είναι τελικά αυτή που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του. Στο δικό του μανιφέστο, λοιπόν, έχει στηρίξει ο ομίλος Trizoni την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του, η οποία εξελίχθηκε από το πρώτο «Τριζόνι», που άνοιξε ο Γιώργος Σούσουρας το καλοκαίρι του 1983 στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής σε μια αλυσίδα φημισμένων εστιατορίων με exclusive concept το καθένα, υπό τη διεύθυνση του γιου του Γιώργου, Αστέριου Σούσουρα. Και τώρα, με την ισχυρή εταιρική ταυτότητα, τη σιγουριά 44 χρόνων εμπειρίας και τις υψηλές διακρίσεις ποιοτικής γαστρονομίας, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της επένδυσης και την έναρξη λειτουργίας από την 1η Σεπτεμβρίου 2025 -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ενός νέου χώρου εστίασης και φιλοξενίας με μοναδικό καινοτόμο concept.

Το «Trizoni Food Resort», το οποίο βρίσκεται στο Macedonia Palace, σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη Νέα Παραλία, φιλοδοξεί να αποτελέσει κορυφαίο γαστρονομικό σημείο αναφοράς στην πρωτεύουσα του Βορρά, συνδυάζοντας το fine dining με τις casual γεύσεις σε έναν ενιαίο, πολυμορφικό χώρο με μαγευτική θέα στη θάλασσα, όπου προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, όπως πάντα με σεβασμό στην πρώτη ύλη, τις τοπικές γεύσεις και την αισθητική ποικιλομορφία για όλες τις προτιμήσεις.
Η νέα γαστρονομική πρόταση του Ομίλου αναπτύσσεται με βάση το πρότυπο της οριζόντιας διαφοροποίησης, συνδυάζοντας μοναδικά μια ολοκληρωμένη εμπειρία διατροφής, που καλύπτει όλες τις ανάγκες, από ψαρικά μέχρι κρεατικά, μαγειρευτά φαγητά, pizza και branch μαζί με μια ποικιλία ποτών, εξαιρετικό καφέ και αφεψήματα και βεβαίως γλυκά σε έναν υπέροχο χώρο διασκέδασης και απόλαυσης ποιοτικού χρόνου, και με ένα εύρος τιμών που εξυπηρετεί κάθε επισκέπτη. Για τους γονείς, δε, λειτουργεί ειδικός χώρος απασχόλησης των παιδιών από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα υπηρεσιών take away.

Στον ενιαίο πολυχώρο «Trizoni Food Resort», οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έξι διαφορετικά κεφάλαια της ίδιας γαστρονομικής ιστορίας:
«Trizoni Exclusive»: Στη ναυαρχίδα του Oμίλου, η fine dining εμπειρία συναντά τη φιλοσοφία boat-to-table, προσφέροντας ένα πλούσιο degustation μενού «δημιουργικής ψαροφαγίας» και σπεσιαλιτέ με αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά, αποκλειστικά από τοπικούς ψαράδες που εφαρμόζουν ηθικές πρακτικές αλιείας, και ειδικές κοπές όπως tartar, sashimi και crudo, εκλεκτά συνοδευτικά, πλούσιες σαλάτες με οργανικές πρώτες ύλες επιλεγμένων παραγωγών εντός ακτίνας 150 μέτρων, βιολογικό λάδι, ψωμί ψημένο στον ξυλόφουρνο και βιοδυναμικό κρασί από τους αμπελώνες της Χαλκιδικής, που παραπέμπουν «σε μερικές από τις πιο οικείες γεύσεις της μνήμης μας». Η κουζίνα λειτουργεί με σεβασμό στη βιωσιμότητα, αξιοποιώντας κάθε μέρος της πρώτης ύλης, από το «head to tail» στα ψάρια έως τη zero waste δημιουργικότητα στα λαχανικά. Ακόμη, στο «Exclusive λαμβάνουν χώρα οι κεντρικές τελετουργίες του Trizoni, όπως η ξενάγηση στο κελάρι των ψαριών (Fish Cellar Tour) και το signature head-to-tail menu. (Δεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, Για κρατήσεις, τηλ: +30 2310 542533, [email protected]).

«Trizoni Comfort»: Σημαίνει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με καθημερινό, χαλαρό και άνετο φαγητό για οικογένειες, παρέες, middle-to-high budget.
«Pizza Lab by Navona»: Artisan πίτσες με premium υλικά, δημιουργικότητα και street appeal.
«Delifish Seafood Snacks & Burgers»: Υγιεινό casual dining street food. Η νέα γευστική καινοτομία του ομίλου Trizoni, ενταγμένη στο concept της new age ψαροφαγίας, βασίζεται τόσο στις κλασικές εκδοχές των fish΄n chips όσο και σε πρωτοποριακές συνθέσεις fish burgers και tacos de pescado.
«Raw & Sushi Bar by Trizoni Exclusive»: Fusion ιαπωνικής τεχνικής με μεσογειακή πρώτη ύλη, για trend-driven κοινό.
«The Dude Stake Corner»: Από το νέο concept δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προτάσεις κρεοφαγίας με burgers και κρεατικά από εκλεκτές πρώτες ύλες.
Με απλά λόγια κάθε επίσκεψη στο «Trizoni Food Resort» είναι μια διαφορετική εμπειρία που μπορεί να γίνει ανάμνηση, τόσο για τους Θεσσαλονικείς όσ και για τους επισκέπτες της πόλης.