Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την πρώτη της απώλεια στην Premier League καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη Σαουθάμπτον. Την ίδια ώρα η Τότεναμ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας, της Γουλβς.

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Πρώτη στάση, πρώτη απώλεια, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Σε ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των «αγίων» και έμειναν στο 1-1 στο «Saint Mary’s» για τη 2η αγωνιστική της Premier League.

Στο 30′, η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ και πήρε κεφάλι χάρη στο υπέροχο γκολ του Τσε Άνταμς. Μετά από έξοχη ομαδική συνεργασία των γηπεδούχων, ο Τσε Άνταμς σούταρε έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε στον Φρεντ κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-0!

Η Μάντσεστερ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφερε το ματς στα ίσια στο 55’. Πογκμπά και Μπρούνο έκρυψαν την μπάλα, ο Γάλλος έδωσε στον Γκρίνγουντ και εκείνος έγραψε το 1-1. Από εκεί και πέρα, η Σαουθάμπτον είχε δύο μεγάλες ευκαιριες με τον Άρμστρονγκ ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Λιβραμέντο, Στίβενς, Σαλισού, Περό (80’Γουόκερ-Πίτερς), Γουόλκοτ (46’Μπέντναρεκ), Γουορντ-Πράουζ, Ρομέου, Ντζενεπό (70’Ντιαλό), Άνταμς, Άρμστρονγκ.

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ (76’ΜακΤόμινεϊ), Μάτιτς (86’Λίνγκαρντ), Πογκμπά, Φερνάντες, Μαρσιάλ (58’Σάντσο), Γκρίνγουντ.

Γουλβς – Τότεναμ 0-1

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο πλήγωσε την πρώην του ομάδα, τη Γουλβς, καθώς τα «σπιρούνια» κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το «Μολινό», επικρατώντας με 1-0! Έτσι η Τότεναμ έκανε το 2 στα 2 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλα κρίθηκαν μόλις στο 9’. Ο Ζοσέ Σα έκανε πέναλτι στον Ντέλε Άλι, εκείνος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0, πριν καν συμπληρωθεί το 10λεπτο. Στα αξιοσημείωτα, η είσοδος του Χάρι Κέιν στο 72ο λεπτό…

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Σεμέντο, Κόαντι, Κίλμαν, Μαρκάλ, Μοουτίνιο (72’Ντεντόνκερ), Σάις (84’Φάμπιο Σίλβα), Νέβες, Τρινκάο (84’Νούρι), Χιμένες, Τραορέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τανγκανγκά, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Μόουρα (66’Λο Σέλσο), Άλι, Μπεργκβάιν (90’Γουίνκς), Σον (71’Κέιν).