Η οικογένεια, που της ανήκει το σπίτι, δήλωσε ότι επρόκειτο να πουλήσει το σπίτι την επόμενη εβδομάδα, εκτιμώντας ότι θα «έπιανε» 300.000 στερλίνες, όμως αποχώρησαν από την πώληση αφού ο street artist Banksy επιβεβαίωσε ότι το έργο ήταν δικό του και η αξία του ακινήτου εκτιμάται πλέον στις 5 εκατομμύρια στερλίνες. Το έργο «Achoo» δημιουργήθηκε μέσα σε μια νύχτα στο σπίτι, στην Vale Street, τον πλέον απότομο δρόμο της Αγγλίας.

Το πρωί της Πέμπτης, το έργο ανακαλύφθηκε από την 57χρονη ιδιοκτήτρια Αϊλίν Μακίν και πολύ γρήγορα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου που άρχισε να συγκεντρώνεται στο σημείο. Όταν ο διάσημος καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι επρόκειτο για έργο του έγινε χαμός.

Ο Banksy ζωγράφισε μία ηλικιωμένη παραδοσιακή γυναίκα, η οποία φοράει μαντήλι και φτερνίζεται «παρασέρνοντας» τα κτήρια, με σπρέι στη μία πλευρά του σπιτιού. Η γυναίκα κάμπτεται από το φτέρνισμα και αναγκάζεται να αφήσει το μπαστούνι και την τσάντα της, ενώ ταυτόχρονα η μασέλα της εκτοξεύεται.

Η οικογένεια έβαλε στο σκίτσο πολυμεθακρυλικό μεθύλιο για να το προστατεύσει. Επίσης, σκοπεύουν να απευθυνθούν σε εταιρείες ασφαλείας για το πώς να το κρατήσουν ασφαλές.