Για τη σύγκρουση των βασικών μετόχων στην Κλουκίνας – Λάππας γράφονται ήδη πολλά καθώς υπάρχει έντονη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό και σε ότι αφορά κινήσεις που γίνονται με την Premia αλλά και σχετικά με τις αντιδράσεις του του Λουκά Σπεντζάρη που κατέχει το 27,1% των μετοχών και έχει προσφύγει στις αρμόδιες αρχές ζητώντας διαχειριστικό έλεγχο.

Πέρα όμως από τα εταιρικά τους ζητήματα οι δύο μέτοχοι δεν έχουν τις καλύτερες προσωπικές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια.

Ενδεικτικό παράδειγμα της αντιπαλότητας, αν και φαντάζει ως ωραίο αστείο, είναι το εξής:

O κ. Λάππας ζει στο Λαγονήσι σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται παραπλήσια στη Λεωφόρο Καλυβίων, πάνω σε έναν λόφο με θέα τη θάλασσα.

Όλα τα σπίτια του συγκροτήματος είναι περιποιημένα, με τις πισίνες και τους κήπους τους στην εντέλεια.

Η μοναδική παραφωνία είναι μια και μοναδική κατοικία η οποία είναι παρατημένη και θυμίζει «γιαπί». 

Σκεφτείτε μια εγκαταλελειμμένη βίλα, χωρίς πόρτες αλλά με συρματόπλεγμα, χώμα και χαλίκια αντί για κήπο και παντού ενάμιση μέτρο ξερά χόρτα.

Η συγκεκριμένη κατοικία δε βρίσκεται φάτσα – κάρτα στο σπίτι του κ. Λάππα και της οικογενείας του με αποτέλεσμα να του χαλάει τη θέα.

Η πλάκα της υπόθεσης τώρα είναι ότι το «γιαπί» ανήκει στον κ. Κλουκίνα, ο οποίος δεν το φτιάχνει και δεν το πουλάει παρά την ζήτηση που παρουσιάζει η βίλα.

Οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι σε κάθε ευκαιρία ο Κλουκίνας κάνει πλάκα στο Λάππα, ρωτώντας τον αν του αρέσει θέα στο σπίτι του, την οποία βλέπετε στην φωτογραφία: