Σύμφωνα με πηγές του παλατιού η βασίλισσα Ελισάβετ είναι «λυπημένη αλλά όχι θυμωμένη» μετά τη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Μεταξύ άλλων, τότε, το ζευγάρι κατηγόρησε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας για ρατσισμό. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ όλες τις αποκαλύψεις που έκαναν για το Παλάτι.

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξή τους, Χάρι και Μέγκαν ισχυρίστηκαν ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εκφράσει ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του γιου τους Άρτσι. Η αποκάλυψη πυροδότησε μια φρενίτιδα από τους θαυμαστές της οικογένειας με εικασίες για το ποιο είναι το μέλος της οικογένειας που έκανε το σχόλιο αυτό.

Το μόνο στοιχείο που έχουν, πάντως, είναι ότι δεν πρόκειται για την βασίλισσα Ελισάβετ ή τον πρίγκιπα Φίλιππο όπως φαίνεται να υπογράμμισε ο Χάρι.

Πώς νοιώθει η βασίλισσα Ελισάβετ μετά τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν;

«Η βασίλισσα Ελισάβετ πάντα ανησυχούσε για τον Χάρι»

Πηγές κοντά στο Παλάτι αναφέρουν πως η βασίλισσα δεν έχει θυμώσει με την συνέντευξη και αντ’ αυτού, δεσμεύτηκε ιδιωτικά να σταθεί δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι.

Όπως δήλωσε μια πηγή στην The Sun: «Δεν είναι θυμωμένη, είναι απλά λυπημένη. Πάντα ανησυχούσε γι’ αυτόν (τον Χάρι) και η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πάντα πολύ προστατευτική απέναντί του. Πάντα προσπαθούσαν να τον στηρίξουν από τότε που εμφανίστηκε η Μέγκαν. Όλοι ανησυχούσαν πολύ λιγότερο γι’ αυτόν όταν ήρθε η Μέγκαν καθώς φαινόταν πολύ χαρούμενος».

Οι συνομιλίες του Χάρι με τον αδερφό του

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ «βαθύτατα στενοχωρημένο» με το γεγονός ότι οι ιδιωτικές συζητήσεις με τον αδερφό του «θα προβληθούν στην αμερικανική τηλεόραση» αφότου η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Γκέιλ Κινγκ, αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε μια «μη παραγωγική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η αποκάλυψη- την οποία έκανε η παρουσιάστρια ζωντανά στην εκπομπή της – φέρεται να έκανε τον Γουίλιαμ να είναι επιφυλακτικός για περαιτέρω επαφή με το ζευγάρι, φοβούμενος πως τυχόν συνομιλίες με τον αδερφό του θα διαρρεύσουν σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Πηγές, μάλιστα, ανέφεραν στο Vanity Fair πως υπήρχε ανησυχία στη βασιλική οικογένεια πως οι Σάσεξ «θέλουν να συνεχίσουν να τροφοδοτούν την σαπουνόπερα».

Διαβάστε επίσης πώς μετά την συνέντευξη των Χάρι και Μέγκαν, η δημοτικότητά τους βρέθηκε στα πιο χαμηλά επίπεδα ως τώρα:

https://radar.gr/article/85610/i-dimotikotita-ton-xari-kai-megkan-sta-pio-xamila-epipeda-apo-pote

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.