Θέλοντας να προσελκύσει περισσότερους μαθητές στα διαδικτυακά του μαθήματα, ένας εφευρετικός καθηγητής μαθηματικών από την Ταϊβάν, αποφάσισε να κάνει διαλέξεις μέσω του γνωστού ιστότοπου βίντεο για ενήλικες Pornhub!

Σίγουρα ακούγεται τρελό, ωστόσο ο Chang Hsu, πιο γνωστός ως “changhsumath666”, έχει ήδη 6.900 συνδρομητές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 685η θέση στην πλατφόρμα, παρόλο που δεν έχει δημοσιεύσει ούτε ένα “γυμνό” βίντεο.

Στα 226 βίντεο που έχει δημοσιεύσει στο Pornhub, ο Chang είναι ντυμένος και στέκεται μπροστά σε έναν πράσινο μαυροπίνακα διδάσκοντας μαθηματικά. Κάθε βίντεο του διαρκεί περίπου 40 λεπτά και έχει κατά μέσο όρο περίπου 20.000 θεατές ανά κλιπ.

Pornhub: Καθηγητής μαθηματικών

Play Hard, Study Hard

Με το tagline “Play Hard, Study Hard”, ο εφευρετικός καθηγητής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,9 εκατομμύρια προβολές στα μαθηματικά του.

Μιλώντας στο ταϊβανέζικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Focus Taiwan, ο Chang είπε ότι άρχισε να δημοσιεύει τα βίντεο στο Pornhub τον περασμένο Μάιο, κυκλοφορώντας δωρεάν βίντεο στην πλατφόρμα ως μέρος μιας στρατηγικής μάρκετινγκ για να κάνει “ιδιαίτερα πράγματα σε ειδικά μέρη”. Είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι οι μαθητές που εντόπισαν τα δωρεάν μαθήματα του κατέληξαν να εγγραφούν στα αμειβόμενα μαθήματα του.

“Η αγορά της διαδικτυακής διδασκαλίας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και τώρα μπορώ να προσελκύω 1.000 μαθητές κάθε χρόνο, σε σύγκριση με έναν μέσο όρο μερικών εκατοντάδων για έναν δάσκαλο”, είπε ο Chang, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν δάσκαλος σε ένα σχολείο στην Ταϊβάν και δίδασκε το μάθημα για 15 χρόνια.

“Ρώτησα τον εαυτό μου πού να βρω τους μαθητές μου, ας πούμε αγόρια κολεγίου, και η απάντηση εμφανίστηκε: πλατφόρμες βίντεο για ενήλικες”, πρόσθεσε.

Ο Chang προσπάθησε να δημοσιεύσει βίντεο σε άλλες πλατφόρμες όπως το XVideos, αλλά απορρίφθηκε για το περιεχόμενό του που δεν ήταν για ενηλίκους. Παρόλα αυτά, ισχυρίζεται ότι τώρα κερδίζει περίπου 268.000 $ ετησίως από τα διαδικτυακά του μαθήματα που πραγματοποιούνται σε άλλες πλατφόρμες.