Πολλές είναι οι επιλογές που έχουμε με το σημερινό κουπόνι. Ανοιχτή είναι η πρόκριση στα περισσότερα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ.

Ξεκινάω από το Γιουρόπα Λιγκ και τον «άσο» της Φέγενορντ στο ματς με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η πρώτη αναμέτρησή τους στο ουδέτερο γήπεδο της Βαρσοβίας έληξε ισόπαλη με 1-1. Η Φέγενορντ ποντάρει στην έδρα της για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση κόντρα στην αποδυναμωμένη ουκρανική ομάδα, η οποία ήδη έχει ήδη κάνει υπέρβαση με τη συμμετοχή της στη φάση των «16».

Δυνατό φαβορί είναι η Άρσεναλ στο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά δεν έχει αξία ο «άσος» της. Προτιμώ να ρισκάρω με το Goal/Goal που δίνει την πολύ καλή απόδοση 1,92 στο Πάμε Στοίχημα. Θυμίζω ότι το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία έληξε ισόπαλο με 2-2. Μπορεί να σκοράρει και στο Emirates η Σπόρτινγκ.

Στο Κόνφερενς Λιγκ η Φιορεντίνα δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 1-0 τη Σιβασπόρ. Δεν θα στηριχτεί σε αυτό το αποτέλεσμα. Θα κυνηγήσει τη νίκη και στην Τουρκία και μπορεί να την πάρει. Ποντάρω στο «διπλό» της.

Στήριγμα αποτελεί ο «άσος» της Βιγιαρεάλ στον αγώνα με την Άντερλεχτ. Ισόπαλο με 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι τους στο Βέλγιο. Η Βιγιαρεάλ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στο γήπεδό της.

Κλείνω με το Goal/Goal στον αγώνα της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τη Βασιλεία. Σκόραραν από 2 φορές στην πρώτη αναμέτρησή τους. Λογικά θα βρουν δίχτυα και στη ρεβάνς. Στο 1,61 είναι το Goal/Goal στο Πάμε Στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα