Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ένα πρόβλημα που κουβαλάει εδώ και τέσσερις μήνες και προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ο Greek Freak δεν έπαιξε στο χθεσινό φιλικό, καθώς στο injury report τα ελάφια αναφέρουν ότι έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο.

Όπως αναφέρει ο Τζαμάλ Κόλιερ στο ESPN, ο Έλληνας σούπερ σταρ πονάει ακόμη, παρά το γεγονός ότι ξεκουράστηκε αρκετές εβδομάδες και παράλληλα δούλεψε πάνω στο σώμα του και τον τραυματισμό του και παραμένει άγνωστο το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ του ΝΒΑ.

Για την ώρα οι Μπακς δεν παρέχουν καμία πληροφόρηση όσον αφορά στο χρόνο επιστροφής του και θεωρείται δεδομένο πως ακόμη και αν το ιατρικό επιτελείο ανάψει σύντομα το πράσινο φως, ο Greek Freak δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα πρώτα ματς της σεζόν.

Ο προβληματισμός και του Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι μεγάλος σχετικά με τον Γιάννη, που έκανε υπερπροσπάθεια το περασμένο καλοκαίρι μετά τον τραυματισμό του. Ο Αντετοκούνμπο «έσφιξε» τα δόντια και έπαιζε με ενέσεις και με ενοχλήσεις κόντρα και στους Χοκς, αλλά και στους τελικούς κόντρα στους Σανς, όπου έκανε μυθικές εμφανίσεις και οδήγησε τα ελάφια στο δαχτυλίδι μετά από 50 ολόκληρα χρόνια.

Παρότι λοιπόν ο Αντετοκούνμπο είχε χρόνο αποθεραπείας και δούλεψε πάνω στο γόνατο του, φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, με τους Μπακς να είναι αναγκασμένοι να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, ειδικά στο ξεκίνημα της regular season.