Η κρίση του κορονοϊού έχει οδηγήσει πολλά εστιατόρια στο delivery, προκειμένου να διατηρήσουν ένα μέρος των πωλήσεων, που έκαναν όταν ήταν ανοιχτά.
Πρόκειται άλλωστε για μια τάση η οποία παρατηρείται και διεθνως στο κλάδο  της εστιάσης .Ακόμη και βραβευμένα με αστέρια Mιchelin εστιατόρια κάνουν πλέον και delivery, αν και βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις προσαρμόζεται στο στυλ του μαγαζιού .
Η κρίση του κορονοϊού έχει οδηγήσει
πολλά εστιατόρια στο delivery, προκειμένου να διατηρήσουν ένα μέρος των πωλήσεων, που έκαναν όταν ήταν ανοιχτά.
Εμείς προτείνουμε τα εξής :
 
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ :

Από την Πάρο στην καρδιά της Αθήνας

Η ιστορία του «Παπαδάκη» συνεχίστηκε από τον Νοέμβριο 2005 στην Αθήνα, στο Κολωνάκι, στα πόδια του Λυκαβηττού. Η Αργυρώ καλωσόρισε τους φίλους και θαυμαστές της στην Φωκυλίδου, στον αριθμό 15 και η ζωή έγινε για όλους όσοι την έβρισκαν πια στο  κέντρο της Αθήνας, πιο νόστιμη παρά ποτέ.
 

MATSUHISA ATHENS :
Ποιος είπε πως δεν μπορείς να απολαύσεις μια fine dining εμπειρία στο σπίτι σου; Το GB Roof Garden για παράδειγμα, φέρνει το φθινοπωρινό του μενού στο σπίτι σου με μεσογειακές γεύσεις από τον σεφ Δημήτρη Μπούτσαλη, ενώ το εστιατόριο του διάσημου σεφ Nobuyuki «Nobu» Matsuhisa διαμόρφωσε ένα ειδικό μενού για το σπίτι, με πολλές επιλογές τόσο σε κρύα όσο και σε ζεστά πιάτα.
Εμφάνιση της εικόνας προέλευσης

 
THE BOX
Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας με την Different & Different δημιούργησαν μια νέα υπηρεσία take – away υψηλού γαστρονομικού χαρακτήρα, το Different & Different: the box. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο box με τα αγαπημένα πιάτα του σεφ και της ομάδας του, εμπνευσμένο απο τις κουζίνες του κόσμου
 
 
Χριστόφορος Πέσκιας - ο πρωτοπόρος - Greek Gastronomy Guide