Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Πάου Τόρες με τη Βιγιαρεάλ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ορισμένων εκ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, έχουν ανοίξει «πόλεμο» για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του ταλαντούχου αμυντικού.

Η Σίτι, από την πλευρά της, έχει δώσει δεκάδες εκατομμύρια για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Άκε, Ντίαζ έβγαλαν πολλά λεφτά από τα ταμεία των «πολιτών» αλλά εκείνοι, όπως φαίνεται, είναι αχόρταγοι. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αρέσκεται στο να διαθέτει μεγάλο βάθος στον πάγκο του. Συνεπώς μία λύση παραπάνω δεν θα του έπεφτε άσχημη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να φάει «πόρτα» αν πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να ξοδευτούν κι άλλα χρήματα για αμυντικό το καλοκαίρι.

Η Γιουνάιτεντ, από την άλλη, έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Το πρόβλημα στα μετόπισθεν είναι μεγάλο και ο Σόλσκιερ θέλει να το καλύψει. Ο Νορβηγός προπονητής ψάχνει στην αγορά για να βρει έναν άξιο παρτενέρ δίπλα στον Χάρι Μαγκουάιρ. Μέσα στη σεζόν τα κενά στην άμυνα ήταν τρανταχτά και ένας «βράχος» εκεί θα κάνει τη διαφορά. Ειδικά στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ο Τόρες θα είναι παραπάνω από χρήσιμος και απαραίτητος.

Το προβάδισμα, ωστόσο, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, το έχει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν εκφράσει από πέρυσι το ενδιαφέρον της για τον Τόρες και είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει το «ναι» από τον παίκτη. Με τέτοιο ενδιαφέρον αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους είναι οι διοικούντες την Βιγιαρεάλ αφού θα βάλουν πολλά εκατομμύρια στο ταμείο τους από την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.