Όσο πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τόσο «φουντώνουν» τα σενάρια για μετακινήσεις παικτών πρώτης γραμμής.

Ένα από τα «καυτά» θέματα είναι αν ο Μέσι μείνει στην Μπαρτσελόνα ή θα προτιμήσει να μετακομίσει στο Παρίσι. Μόλις χθες αποκαλύφθηκε ότι η Παρί ετοιμάζει… ανίκητη προσφορά για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Σήμερα υπάρχει η… απάντηση από την πλευρά του Χουάν Λαπόρτα και τη… ρελάνς στους Παριζιάνους. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα όχι μόνο θέλει να διατηρήσει τον Μέσι στη Βαρκελώνη αλλά να φέρει πίσω τον Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με αποκάλυψη που έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito από τον δημοσιογράφο Χοσέ Ανβάρεθ, ο Λαπόρτα είναι κοντά στην ολοκλήρωση ενός deal που θα του εξασφαλίσει μια τεράστια χορηγία από αμερικανική εταιρία. Μια χορηγία που θα φέρει στα ταμεία των Καταλανών το ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης, αν τελικά το deal ευοδωθεί, τότε ο Λαπόρτα θα αφοσιωθεί στους δύο μεγάλους στόχους του καλοκαιριού: την παραμονή του Λιονέλ Μέσι και την επιστροφή του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εν λόγω δημοσιογράφο, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποτελεί τον διακαή πόθο του Λαπόρτα και θέλει όσο τίποτα να τον φέρει πίσω.

Ωστόσο αν δεν τα καταφέρει έχει και plan b. Όπως αναφέρθηκε, αν δεν πάρει τον Νεϊμάρ, τότε θα βάλει πλώρη για το… μήλον της Έριδος για ολόκληρη την Ευρώπη: τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.