Υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα που έχουν χαράξει μια σπουδαία πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αποκτώντας χιλιάδες οπαδούς ανά τον κόσμο. Ένα από αυτά είναι ο KITT (K.I.T.T.), το μαύρο, αυτόνομο αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στη γνωστή σειρά «Ο ιππότης της Ασφάλτου» (Knight Rider) και βρισκόταν υπό τις υπηρεσίες του David Hasselhoff ή, αλλιώς Michael Knight.

Οι οπαδοί του Hasselhoff έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους τον αυθεντικό KITT (ανήκει στον Hasselhoff), καθώς δημοπρατείται από τον οίκο “LiveAuctionees”. Ο Hasselhoff, μάλιστα, απευθύνει κάλεσμα στο κοινό μέσω Twitter, παρακινώντας τους να βιαστούν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία.

Ο KITT ήταν βασισμένος σε μια Pontiac Trans Am του 1982 και ενσωμάτωνε λειτουργίες που προέβαλαν… απόκοσμες για την τότε εποχή. Ο KITT είχε ασύλληπτη τεχνητή νοημοσύνη, ήταν αυτόνομος, ενώ το αμάξωμά του ήταν… μοριακά συγκολλημένο. Παράλληλα, απολάμβανε Turbo Boost για την αποφυγή εμποδίων, έφερε δυνατότητα ανθρώπινης ομιλίας, όπως και κάποιες λειτουργίες που τον καθιστούσαν… πανίσχυρο σε οποιαδήποτε συνθήκη. Ειδικότερα, έφερε δυνατότητα καταδίωξης (Pursuit), μπορούσε να γίνει πλήρως αθόρυβο (Silent) και ήταν ειδικός στην παρακολούθηση υπόπτων (Surveillance).