Ο Πολ Γουόκερ απέρριψε 10 εκατομμύρια δολάρια το 2003, όταν του προτάθηκε ο ρόλος ενός από τους πιο διάσημους υπερήρωες στην ιστορία.

Ο ηθοποιός που σκοτώθηκε το 2013 σε τροχαίο, αρνήθηκε να υποδυθεί τον Σούπερμαν. Ο Ματ Λούμπερ, ο μάνατζερ του Γουόκερ και ο Όουκλεϊ Λέμαν, ο κασκαντέρ του, είχαν εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ηθοποιού, «I Am Paul Walker».

«Νομίζω ότι ήταν μια συμφωνία 10 εκατομμυρίων δολαρίων και ήταν ο πρώτος. Ήθελε να το κάνει, ήξερα ότι σκεφτόταν να το κάνει», εξήγησε ο Λούμπερ. «Εγώ γνώριζα ότι δεν ήθελε να κάνει τρεις ή τέσσερις [ταινίες] Σούπερμαν και να είναι ο Σούπερμαν για το υπόλοιπο της ζωής του», συνέχισε ο Λέμαν.

Ο Πολ Γουόκερ δοκίμασε μάλιστα και το κοστούμι του Σούπερμαν και τότε συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν για εκείνον: «”Έχω ένα “S”, έχω μια κάπα, μπότες, καλσόν … δεν είμαι εγώ. Θα φύγω από εδώ. Πρέπει να φύγω”. Και έφυγε», αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Ο Γουόκερ είχε πει εκείνη την εποχή στους Chicago Sun-Times: «Ναι, θα μπορούσα να είχα κερδίσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε αυτό το franchise. Θα μπορούσα πιθανώς να είχα αγοράσει τον δικό μου στόλο τζετ ή το δικό μου νησί» και τόνισε:

«Ξέρεις τι; Δεν το χρειάζομαι. Η αγαπημένη μου μάρκα παπουτσιών για τρέξιμο κοστίζει 23 δολάρια. Σπάνια πληρώνω περισσότερα από 40 δολάρια για το τζιν μου. Βάζω ένα μπλουζάκι και αυτό μου κοστίζει 20 ή 10 δολάρια. Δεν χρειάζομαι ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να διαχειριστώ αυτόν τον τρόπο ζωής».

Διαβάστε ακόμη: