Ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια, η μεγάλη επιστροφή του θρυλικού παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είναι γεγονός.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 20:00 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με το έπαθλο των 100.000 ευρώ να περιμένει όσους πιστεύουν ότι έχουν πολλές γνώσεις και θέλουν να τις τεστάρουν.

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Απόψε η πρεμιέρα για το «θρυλικό» παιχνίδι

Παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έστειλε ένα μήνυμα στο κλίμα των ημερών, λίγες ώρες πριν ακουστεί εκ νέου στην τηλεόραση η πιο κλασική ερώτηση.

https://www.youtube.com/watch?v=V5KDENH-k8E&ab_channel=ANT1TV

«Καλημέρα, καλημέρα. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Εύχομαι να περάσατε ένα πάρα πολύ ωραίο Πάσχα. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Σήμερα στις 20:00 ξεκινάμε, ξεκινάει ο Εκατομμυριούχος, μετά από πολλά χρόνια. Ένα τόσο αγαπημένο παιχνίδι. Εσείς που είσαστε εκτός Αθηνών και σιγά σιγά θα έρχεστε προς την Αθήνα, καλή επιστροφή.

Αλλά και σε οποιαδήποτε περιοχή κι αν πήγατε και σιγά σιγά ετοιμάζετε τα παγκάζια για την επιστροφή, ήρεμα στον δρόμο και ήσυχα, σας δίνω ραντεβού στις 20:00 για να τα πούμε όλοι μαζί. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή, είναι ένα παιχνίδι που μέσα σε 15 ερωτήσεις, όλα μπορούν να συμβούν. Ραντεβού στις 20:00», αναφέρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο νέο του βίντεο για την πρεμιέρα του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Το τηλεοπτικό παιχνίδι έκανε πρεμιέρα το 1999 στο Mega, με τότε παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Τώρα, σε «ανανεωμένη» μορφή επιστρέφει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ίδια θέση, με τους ίδιους ωστόσο κανόνες και με έπαθλο για τον μεγάλο νικητή, τα 100.000 ευρώ.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είναι το διασημότερο παιχνίδι γνώσεων στον κόσμο και έχει προβληθεί διεθνώς σε 120 χώρες.