Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζόνα Χιλ και ο Σάμιουελ. Λ. Τζάκσον διεκδικούν τον τίτλο του ηθοποιού που έχει βρίσει περισσότερο στις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει.
Ενώ εμείς θα βάζαμε όλα τα λεφτά μας στον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, δεδομένου ότι είναι από τους ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να κάνουν το βρίσιμο ένας είδος τέχνης, μια έρευνα του Buzz Bingo αποδεικνύει ότι κάνουμε λάθος. Η Buzz Bingo χρησιμοποίησε 3.500 σενάρια για να προσδιορίσει ποιες ταινίες έχουν τις περισσότερες βρισιές, αλλά και ποιοι είναι οι ηθοποιοί που τις έχουν ξεστομίσει.
Από τους τρεις ηθοποιούς ο Τζόνα Χιλ είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, καθώς έχει πει 376 βρισιές ως Ντόνι Έιζοφ στον “Λύκο της Wall Street” του Μάρτιν Σκορτσέζε, μια ταινία που περιείχε συνολικά 715 βρισιές. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με 361 βρισιές, ένώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον με 301 βρισιές. Και οι τρεις ηθοποιοί έχουν ξεστομίσει συνολικά 1.038 βρισιές.

Στην τέταρτη θέση της λίστας βρίσκεται ο Άνταμ Σάντλερ με 295 βρισιές στο “Uncut Gems”, όπου σύμφωνα τα ξένα ΜΜΕ  είναι μια από τις ταινίες που έχουν ακουστεί τα περισσότερα “fuck”, συγκεκριμένα 560 φορές. Την λίστα συμπληρώνουν οι Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Σεθ Ρόγκεν, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ντάνι Μακ Μπράιντ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.