Τα «έσπασε» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας προ ημερών γνωστός πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα της Super League. Ούτε λίγο ούτε πολύ πλήρωσε 20 χιλιάδες ευρώ για λογαριασμό που έκανε μόνο για λουλούδια!

Όχι βέβαια ότι θα του λείψουν, αφού αμείβεται πλουσιοπάροχα από την ομάδα του, αλλά, πιθανότατα, θα του κοστίσει ακριβότερα όταν ενημερωθεί ο πρόεδρος που δεν σηκώνει πολλά πολλά σε αυτά τα θέματα.

Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να φημίζονται για την καλή ζωή που κάνουν και το ότι κοιμούνται νωρίς και αποφεύγουν τα ξενύχτια, ωστόσο όταν του δοθεί η ευκαιρία του δίνουν και καταλαβαίνει.

Υπάρχουν κι αυτοί που εκτός γηπέδων ξέρουν να διασκεδάζουν, να γλεντάνε με την ψυχή τους και να ξοδεύουν πολλά χρήματα για την διασκέδασή τους. Ειδικά μετά από τόση μεγάλη… στέρηση λόγω του κορωνοϊού…

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μόλις ανακοινώθηκε ότι τα νυχτερινά μαγαζιά ανοίγουν ξανά, αυτός πήρε αμέσως τα τηλέφωνά του, έκλεισε το καλύτερο τραπέζι και βγήκε να το… κάψει. Και όχι μόνο δεν ασχολήθηκε με γίνει αντιληπτός από τους θαμώνες, αλλά το ξενύχτησε και διασκέδασε με την ψυχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βραδιά «ξέφυγε» κάπως οικονομικά, καθώς φεύγοντας από τα πολύ γνωστά… μπουζούκια της Αθηναϊκής νύχτας, πλήρωσε μόνο για λουλούδια 20.000 ευρώ!