Το καλύτερο ποδαρικό για τη νέα χρονιά έκανε ο Βόλος. Μετά από οχτώ αγωνιστικές η θεσσαλική ομάδα γεύτηκε τη χαρά της νίκης και βελτίωσε τη θέση της στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση, παρέα με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα ο Ατρόμητος έδειξε τις φετινές του αδυναμίες και δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση την ομάδα που διεκδικούσε ευρωπαϊκό εισιτήριο τα προηγούμενα χρόνια.

Το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Περέα στο 36’ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και αδυναμία των φιλοξενούμενων να «τελειώσουν» μία φαινομενικά εύκολη φάση στα καρέ τους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν με σχετική ευκολία το προβάδισμά τους, έχασαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, ωστόσο στις καθυστερήσεις έπαιξαν με τη… φωτιά, καθώς ο Γούτας στο 93’ και ο… Γιαννιώτης(!) στο 95’ που είχε προωθηθεί για την εκτέλεση του κόρνερ, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο Ουάρντα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον Βόλο αφού από αύριο ανηφορίζει για την Τούμπα.

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν – Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι – Ριένστρα, Μπαριέντος – Μπαρτόλο (75’ Ρενάτο Σάντος), Περέα, Ουάρντα (91′ Γκρίλο) – Δουβίκας 6 (70’ Κιάκος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (61’ λ. τρ. Νταβιώτης), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο – Σάλομον, Γκάλο – Ενσικουλού (61’ Μανούσος), Μουνίθ (71’ Ραμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61’ Αγκάγιεφ) – Κωτσόπουλος (80’ Μάτιτς).