Σε ετοιμότητα και πλήρης στη σύνθεσή του ετοιμάζεται να υποδεχτεί αύριο (7/2), για τη 14η αγωνιστική της Basket League, τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ (17:00, ΕΡΤ3). Ο Αρης Λυκογιάννης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του συμπεριλαμβανομένου των Νώντα Παπαντωνίου, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν, εσχάτως, από προβλήματα (σ.σ. μέση και στομαχικές διαταραχές, αντίστοιχα).

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε για το ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, επικεντρώνοντας στη μεγάλη συγκέντρωση που χρειάζεται να έχει το σύνολό του για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό απέναντι στον επιπέδου Ευρωλίγκα αντίπαλό του.

«Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και πολύ μεγάλη ενέργεια, γιατί παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Για αυτό και ενεργειακά θα πάμε αναγκαστικά σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ελέγξουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον ρυθμό του παιχνιδιού και τα ριμπάουντ, όπου ο Παναθηναϊκός λόγω μεγέθους κυριαρχεί. Από εκεί πέρα να προσπαθήσουμε να διαβάσουμε σωστά αυτά που θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα κάνοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί στη διάρκεια του αγώνα», ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, μακριά από το «σπίτι» του, από την ΑΕΚ (27/1) και το Λαύριο (30/1), ενώ μετρά τέσσερις συνεχείς νίκες στην έδρα του με Αρη (13/12), Ιωνικό (27/12), Μεσολόγγι (9/1), Ηρακλή (23/1).