Αιματηρή συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον πέντε νεαροί έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης (29/7) στην πλατεία Υμηττού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν οι εμπλεκόμενοι άρχισαν για άγνωστο λόγο να λογομαχούν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια.

Τότε ο ένας έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να χτυπάει τους άλλους, με αποτέλεσμα τρία άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 18 και 20 ετών και έναν 30χρονο Αλβανό. Ο 20χρονος τραυματίστηκε στην πλάτη και στον πνεύμονα και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι, μετά από αναζητήσεις, πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα και συγκεκριμένα σε έναν 18χρονο Αλβανό κι έναν 17χρονο Έλληνα, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία.

Διαβάστε ακόμη: