Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με ένα νεκρό 19 ετών και έξι τραυματίες, στην Εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα όταν ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ.

Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου.

Τοι δυστύχημα συνέβη στη 01.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ΠΑ.ΘΕ. στην έξοδο της σήραγγας, στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο τραγικός απολογισμός είναι ένας νεκρός μόλις 19 ετών. Από τους έξι τραυματίες οι τέσσερις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λάρισας, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ. Άλλοι δύο έχουν πάει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ο ένας είναι σοβαρά τραυματισμένος. Τόσο ο νεκρός όσο και οι έξι τραυματίες είναι από τα δύο ΙΧ.

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο. Λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ, ενώ αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται από μια λωρίδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους ή ήταν σταθμευμένα στην ΛΕΑ και στη συνέχεια έπεσε επάνω τους το διώροφο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Επί τόπου έσπευσαν ΕΚΑΒ, αστυνομία και Πυροσβεστική.

Διαβάστε περισσότερα