Πισώπλατη μαχαιριά στους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ, που επρόκειτο να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, αποτελεί η διορθωτική τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη για τα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών.
Με τον νέο νόμο Φλωρίδη απαγορεύονται στα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών να αποκτούν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Στέφανος και ο Τάιλερ θα πρέπει να ξενιτευτούν για να αποκτήσουν παιδί.
Με την τροπολογία Φλωρίδη επιχειρείται να αποσαφηνιστεί το θολό καθεστώς της τεκνοθεσίας.
Βέβαια η πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης έχει καθαρά πολιτική στόχευση.
Με μεγάλη καθυστέρηση η κυβέρνηση επιχειρεί να επαναπροσεγγίσει ένα κρίσιμο ποσοστό παραδοσιακών ψηφοφόρων της Δεξιάς που εγκατέλειψαν τη Νέα Δημοκρατία μετά τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Δεν αποκλείεται όμως η τροπολογία να καταλήξει σε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και, αντί να κερδίσει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους που την εγκατέλειψαν, να χάσει και αυτούς που στηρίζουν τη woke ατζέντα.
ΥΓ: Δεν μπορώ να κατανοήσω πώς ο Άκης Σκέρτσος έδωσε το πράσινο φως για μία τέτοια τροπολογία.
Διαβάστε ακόμη:
- ΚΑΣ: Γιατί αρνηθήκαμε την Ακρόπολη στον Λάνθιμο – Τι του αντιπρότειναν
- Τέμπη: Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι υπήρχε παράνομο φορτίο, λένε Βλάχος και Πλακιάς
- 40 χρόνια Air Jordan: Από το γήπεδο στην κορυφή της μόδας
- Οι πιο «χαρούμενες» παραλίες στον κόσμο: Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί