Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Πιρς Μπρόσναν αποφάσισε να πουλήσει την ονειρεμένη παραθαλάσσια κατοικία που έχτισε με την σύζυγο του στο Μαλιμπού, για την οποία ζητούσε 100 εκατομμύρια δολάρια – ένα ποσό που την καθιστούσε την 8η ακριβότερη κατοικία προς πώληση στο Los Angeles County. Όπως φαίνεται το ποσό που ζητούσε ο Μπρόσναν ήταν αρκετά υψηλό, δεδομένου ότι πριν έναν μήνα την απέσυρε και δεν είναι πλέον διαθέσιμη προς πώληση.

Η πανέμορφη αυτή κατοικία, η οποία ονομάζεται “Orchid House” και παίρνει έμπνευση από την Ταϊλάνδη, ήταν το άμεσο αποτέλεσμα της τέταρτης ταινίας του ηθοποιού ως Bond, που κέρδισε 431,9 εκατομμύρια δολάρια στο box office – και ενίσχυσε τον τραπεζικό λογαριασμό του Μπρόσναν με ένα μεγάλο μπόνους.

Βρίσκεται σε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο στην πολυτελή κοινότητα Broad Beach, εκτείνεται σε περίπου 1.161 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, 14 μπάνια, εφτά τζάκια, πλήρως εξοπλισμένο σινεμά με θέσεις για 20 άτομα, δύο μπαρ και ένα κελάρι με ελεγχόμενη θερμοκρασία για περίπου 200 φιάλες κρασί. Αλλού υπάρχει ένα γυμναστήριο, σπα και αίθουσα μουσικής.

Να σημειώσουμε πως το ζεύγος Μπρόσναν είχε αγοράσει το οικόπεδο το 2000, μαζί με ένα σπίτι του 1950, έναντι 5,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Για λίγα χρόνια έμειναν στην παλιά κατοικία, η οποία τελικά αποδείχτηκε πολύ μικρή για τις ανάγκες τους. Έτσι απευθύνθηκαν στους αρχιτέκτονες Ralph και Ross Anderson για να σχεδιάσουν το σπίτι που ήταν προς πώληση. Αυτή την στιγμή ο Μπρόσναν και η σύζυγος του ζουν στη Χαβάη, στο νησί Kauai.

Πιρς Μπρόσναν: 20 χρόνια γάμου με την Κίλι Σέι Σμιθ

Ο Πιρς ανά διαστήματα αναφέρεται στο γάμο του και στην αγάπη του για τη γυναίκα του. Το 2016, είχε δηλώσει στην Independent: «Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν η Κίλι με κοιτάζει, γίνομαι αδύναμος».

Την επόμενη χρονιά, μιλώντας στο People είπε πως το ότι περνάνε μαζί ποιοτικό χρόνο είναι ένα βασικό συστατικό ενός πετυχημένου γάμου.

«Η γυναίκα μου και εγώ κάναμε ένα σύντομο ταξίδι μέχρι τη Σάντα Μπάρμπαρα – πήγαμε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και να κοιτάξουμε σπίτια και να πιούμε υπέροχο κρασί», είπε τότε. «Δεν ακούγαμε καμία μουσική, αλλά απλώς ακούγαμε τους ήχους της φωνής ο ένας του άλλου».