Επέστρεψε σήμερα στο σπίτι της στο Ουίνδσορ η Κέιτ Μίντλετον ύστερα από 14 ημέρες νοσηλείας στην ιατρική δομή The London Clinic στο Marylebone όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Ο εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ούνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της μετά την επέμβαση. Η πρόοδός της είναι καλή.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του London Clinic και ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλον τον κόσμο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, δεν αναμένεται ότι θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν το Πάσχα. Ωστόσο, ο ακριβής χρόνος θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές των ιατρών. Παράλληλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις του μόλις η Κέιτ είναι καλά.

Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Κάρολος παραμένει νοσηλευόμενος και σήμερα στην ίδια κλινική, στην οποία είχε εισαχθεί πριν τρεις ημέρες για επέμβαση λόγω διόγκωσης του προστάτη.

Διαβάστε ακόμη: