Μια μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή τόλμησε η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην εξωτερική της εμφάνιση.

Όπως ανήρτησε η ίδια στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, αποχωρίστηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της και πλέον είναι αγορέ. Μάλιστα, είναι μια αλλαγή που τής πάει πάρα πολύ!

«Change is my middle name. (Η αλλαγή είναι το μεσαίο μου όνομα) Ή όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια αντί για φράουλες, φτιάξε μια γαμ@τη λεμονάδα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ενθουσιασμένοι οι followers της με την αλλαγή που έκανε

Πάντως, τόσο τα σχόλια όσο και τα likes που δέχθηκε ήταν πάρα πολλά και πολύ κολακευτικά. «Σου πάει πολύ», «θεϊκό», «φανταστική αλλαγή», «μόνο εσύ θα μπορούσες» και «μακράν η ωραιότερη Ελληνίδα και με μακρύ και με κοντό και με ξανθό και με ροζ και με μελαχρινό και με κόκκινο» είναι μερικά από τα comments που έλαβε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Πρόκειται, βέβαια, για ένα άτομο που αν και το τελευταίο διάστημα είχε καιρό τα μακριά ξανθά μαλλιά της, δεν διστάζει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Για αυτό και έχει δοκιμάσει κι άλλα hair looks όπως είναι τα κόκκινα, τα ροζ και οι αφέλειες.

Σημειώνεται πως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε μία παλαιότερη, πριν από μερικά χρόνια, συνέντευξη της στο ipop, είχε μιλήσει για τα δημοσιεύματα, για εκπομπές που χτίζονται στις πλάτες των ηθοποιών, για τη θηλυκότητα της αλλά και για το αν έχει κλάψει ποτέ.

Στην ερώτηση αν είναι «καθώς πρέπει», είχε απαντήσει ως εξής: «Δεν ήμουν ποτέ. Είμαι παραδοσιακή. Το πρέπει δεν κλίνεται που σημαίνει ότι κάποιος στο επιβάλλει. Είμαι καθώς πρέπω».

Όσο για το αν τονίζεται η θηλυκότητα της στα social media, η Πηνελόπη Αναστοπούλου είχε εκφράσει πως «χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο για να προβάλλω τη δουλειά μου ή τις δουλειές των φίλων μου. Δεν ψάχνω για μνηστήρες. Ή για αυλές».