Η Πηγή Δεβετζή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark και η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε τα πρώτα χρόνια στον αθλητισμό, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τον αποτυχημένο γάμο.

Η Πηγή Δεβετζή εξομολογήθηκε πως «θα ευχηθώ να περνάμε καλά και να μην παίρνουμε μέσα μας τις στεναχώριες. Επειδή το έχω νιώσει εγώ με τον πατέρα μου, που τον έχασα, σίγουρα ο άνθρωπος είχε στεναχώριες μέσα του και του βγήκαν αυτά που του βγήκαν. Να ‘ναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος αλλά μετά από αυτό το γεγονός που έχασα τον μπαμπά μου άλλαξε όλη μου η ζωή. 11 χρόνια πριν, σαν να ήταν χθες».

«Σε μια οικογένεια που έχω μεγαλώσει με αρχές και ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Ο πατέρας μου ήταν δάσκαλος, με διάβαζε, ήθελε να είμαι αθλήτρια αλλά και να διαβάζω ως παιδί του δασκάλου. Έζησε ευτυχώς τις χαρές μου, ένιωσε και αυτός περήφανος και το διαλαλούσε παντού.

Ήταν πιο διαχυτικός ο μπαμπάς ενώ η μαμά μου δεν είναι τόσο, είναι πιο μαζεμένη και την λέω «αγία Ελένη» γιατί έχει πολύ υπομονή. Το καλό είναι ότι μεγαλώσαμε σε μια οικογένεια που δεν είχαμε φασαρίες, τσακωμούς ούτε εγώ ούτε ο αδελφός μου και μεγαλώσαμε με αρχές. Εγώ και ο αδελφός μου είμαστε δυο παιδιά χαμηλών τόνων που θα υποστηρίξουμε το δίκαιο και θα κρίνουμε το άδικο».

«Συγκινήθηκα τώρα… Στην υγειά μας! Και για τον μπαμπά και γενικά για την οικογένεια μου όταν μιλάω… Είμαι πολύ περήφανη που έχω αυτή την οικογένεια. Η μαμά μου είναι στην Αλεξανδρούπολη όπως και ο αδελφός μου με την γυναίκα του και τα δυο μου ανίψια τα οποία τα λατρεύω. Αφού λέω «και να μην κάνω παιδιά, έχω τα ανίψια μου», τα λατρεύω και τον έναν τον έχω βαπτίσει» συμπλήρωσε.

Πηγή Δεβετζή: «Δοκίμασα τον γάμο και απέτυχα, αν μπορούσα θα τον ακύρωνα»

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική αθλήτρια αναφέρθηκε από καρδιάς στην προσωπική της ζωή χαρακτηρίζοντας ως το μεγαλύτερο λάθος μέχρι σήμερα τον γάμο που έκανε στο παρελθόν εξηγώντας και τους λόγους για τους οποίους θα τον ακύρωνε.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, γιατί μεγάλωσα με παραδοσιακή οικογένεια και ήταν από την οικογένεια μου ότι ”αυτός ο άντρας που θα βρεις, θα είναι ο άντρας σου” όπως και για την μαμά μου ήταν ο πρώτος άντρας ο μπαμπάς μου. 45 χρόνια ήταν μαζί και αυτή ήταν η παραδοσιακή οικογένεια, έτσι μεγαλώσαμε.

Όμως τελικά, από ότι βλέπω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πήγα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή, απέτυχα, ήταν ένα λάθος που έκανα για μένα προσωπικά. Η επιλογή μου ήταν ένα μεγάλο λάθος. Δηλαδή αν με ρωτήσεις τώρα ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει, θα σου έλεγα αυτή η επιλογή χωρίς να θέλω το πλατειάσω».

«Φυσικά και θα το ακύρωνα. Δυστυχώς ή ευτυχώς για μένα, επειδή ο στόχος μου ήταν να πάρω τα μετάλλια, δεν κοιτούσα τόσο πολύ δίπλα μου, την προσωπική μου ζωή ώστε να την βάλω πάνω από όλα. Νομίζω ότι αυτό μου έκανε κακό γιατί σίγουρα νομίζω ότι θα ήμουν καλή μάνα, έχω μεγάλη υπομονή με τα παιδιά και τα λατρεύω όπως και τα σκυλιά και τα ζωάκια».

«Δεν έκανα καλές επιλογές μέχρι τώρα. Δεν απογοητεύομαι όμως και δεν με πειράζει και να μην προχωρήσω. Θα ήθελα σίγουρα μια συντροφιά, έναν άνθρωπο που να με αγαπάει, να τον αγαπάω και να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Αυτό θα ήθελα στη ζωή μου» κατέληξε η Πηγή Δεβετζή.

Διαβάστε ακόμη: