Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν τα τρία παιδιά τους με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτόν του Παλατιού.

Ο πατέρας του Γουίλιαμ, Κάρολος, όταν ήταν ακόμη πρίγκιπας της Ουαλίας, βασιζόταν σε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του στο προσωπικό του, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων σεφ, ενός μπάτλερ, τριών υπηρετών, κομμωτών, τεσσάρων βοηθών και πέντε manager σπιτιών.

Αλλά η οικογενειακή ζωή για τον σημερινό πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πολύ διαφορετική από τη ζωή του βασιλιά.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους Κέιτ και Γουίλιαμ

Ενώ ο Γουίλιαμ και η Κέιτ απασχολούν προσωπικό κατά τη διάρκεια της ημέρας για να διαχειριστούν τα πολυάσχολα προγράμματα εργασίας τους, μετά το σχολείο προτιμούν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι τους.

Έτσι, ο Τζορτζ, η Σάρλοτ, ακόμη και ο Λούις μαθαίνουν να ασχολούνται με δουλειές του σπιτιού. Και δίνοντας μια ματιά στη ζωή πίσω από το βασιλικό πέπλο, μια πηγή είπε στη Daily Mail: «Νομίζω ότι θα ήταν έκπληξη για τους ανθρώπους να δουν πόσο συνηθισμένα είναι τα πράγματα στο σπίτι. «Τα παιδιά βοηθούν με το να στρώσουν το τραπέζι, να καθαρίσουν τα πιάτα τους όταν τελειώσουν το φαγητό και να βοηθήσουν στο τακτοποίηση. Δεν υπάρχει προνομιακή μεταχείριση».


Το πριγκιπικό ζεύγος αποφάσισε πριν από δύο χρόνια ότι η Maria Teresa Turrion Borrallo, η πρώην νταντά της οικογένειας, δεν θα μετακομίσει μαζί τους όταν μετακόμισαν στο Γουίνδσορ από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας και της ανάρρωσης της πριγκίπισσας από τον καρκίνο, προέκυψε ότι αντί να στραφεί στην πρόσληψη άλλης βοήθειας, η Κέιτ ήταν αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η ζωή των παιδιών της στο σπίτι δεν θα διαταραχθεί και ότι τα πράγματα συνεχίζονται όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά στο σπίτι για όλους.


Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά δεν έχουν λάβει καμία ειδική μεταχείριση και αναμένεται να συνεχίσουν τις δουλειές του νοικοκυριού τους.

Τα βράδια στην εξοχική κατοικία Adelaide Cottage των τεσσάρων υπνοδωματίων περιλαμβάνουν μόνο τους εαυτούς τους, με τα παιδιά να βοηθούν στο μαγείρεμα εναλλάξ.

«Η Κάθριν είναι πολύ, πολύ φυσική. Κρατάει την οικογένεια προσγειωμένη. Το σπίτι είναι ένα ασφαλές καταφύγιο. Σε μια προσπάθεια να κάνει τα πράγματα να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο ομαλά, επιθυμούσε όλα να συνεχιστούν κανονικά για τα παιδιά», είπε η πηγή ενώ πρόσθεσε: «Ακόμα αναμένεται από τα παιδιά να κάνουν τις δουλειές τους και να βοηθούν στο σπίτι».


Η ανατροφή της ίδιας της πριγκίπισσας αντικατοπτρίζεται στον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά της και απέχει πολύ από τον Γουίλιαμ, του οποίου τα γεύματα ως παιδί ήταν συχνά με νταντάδες.

Το ζευγάρι έχει μια ποικιλία με πιάτα που τους αρέσει να μαγειρεύουν, από κάρυ μέχρι σολομό teriyaki και όταν απαιτείται βοήθεια, η Κέιτ μπορεί να απευθυνθεί στη μητέρα της Κάρολ για βοήθεια.


«Έχει μια υπέροχη υποστηρικτική οικογένεια να στραφεί, κάτι που βοηθά. Αλλά θέλει να δείξει στα παιδιά της τη σημασία του να είναι προσγειωμένα και να έχουν επαφή με τους ανθρώπους», τόνισε στη συνέχεια η πηγή.

Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς προσλαμβάνει δύο ακόμη σεφ που θα ενταχθούν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και σε άλλα βασιλικά νοικοκυριά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Αναζητά sous chef και chef de party, με την αγγελία εργασίας να γράφει: «Η εμπειρία τόσο στο catering όσο και στην κλασική γαλλική κουζίνα θα ήταν πλεονεκτήματα».

Διαβάστε ακόμη: