Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών και των νέων και με δεδομένη την πολυετή παρουσία των μονάδων της στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, η Philosofish AE επενδύει με έργα υποδομής στις τοπικές κοινωνίες. Σε αυτό το πλαίσιο ανέλαβε το κόστος ανακατασκευής του Γηπέδου Μπάσκετ στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρυμνας του Δήμου Λοκρών, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε μια εντυπωσιακή τελετή.

Με γνώμονα την αλληλεγγύη, τη συνεργασία, την ανταποδοτικότητα, τη συναδελφικότητα, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία η Philosofish ΑΕ, μέσω της αναβάθμισης των αθλητικών έργων υποδομής της περιοχής δείχνει έμπρακτα την εκτίμηση και τον σεβασμό της στις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιείται.

Το έργο

Το γήπεδο που βρίσκεται στο προαύλιο του Σχολείου εγκαινιάστηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και καλύπτει τις ανάγκες του μαθήματος της γυμναστικής του Δημοτικού Σχολείου Λαρύμνας βελτιώνοντας σημαντικά τις συνθήκες ασφάλειας και εκγύμνασης των μαθητών.
Στην τελετή αγιασμού χοροστάτησε ο Πανωσιότατος Χριστόδουλος Κυρίμης, ενώ παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Κωτσαλάς, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά την τελετή εγκαινίων ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Ζεκεντές απένειμε τιμητική πλακέτα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Philosofish ΑΕ κ. Νικόλαο Λυμπέρη.
Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Ζεκεντές αφού ευχαρίστησε τον επικεφαλής της Philosofish κ. Λυμπέρη για την προσφορά του, δήλωσε: «Με τη διαρκή στήριξη σας επιδεικνύετε το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής σας ευθύνης». «Είναι μεγάλη μας χαρά που παραδίδεται σήμερα το ανακαινισμένο Γήπεδο Μπάσκετ στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρυμνας. Με αυτό το έργο επιβεβαιώνουμε ότι παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Philosofish ΑΕ κ. Λυμπέρης.

Διαβάστε ακόμη: