O Ερυθρός Αστέρας έμεινε εκτός playoffs της EuroLeague μετά την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στο Play-In και ο Φίλιπ Πετρούσεφ σχολίασε την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, τη συμμετοχή στο EuroBasket και τα πλάνα του για το μέλλον.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Žurnal, ο Σέρβος φόργουορντ αποκάλυψε τον μεγάλο στόχο του που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στο NBA και αυτό, αν είναι δυνατόν, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στη Φιλαδέλφεια δεν είχα και τόση τύχη. Μόλις άρχισα να παίζω, έγινε το trade και όλα κατέρρευσαν. Τώρα έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή μου και πιστεύω ότι αξίζω άλλη μία ευκαιρία. Η επιστροφή στο NBA είναι μεγάλη επιθυμία και γι’ αυτό σε όλα τα συμβόλαια που υπογράφω, υπάρχει NBA-out» ανέφερε σχετικά ο Πετρούσεφ, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει και του χρόνου στον Ερυθρό Αστέρα.

Διαβάστε ακόμη: