Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεπιθύμητος στα Γιάννενα. Έτοιμος να μετακομίσει στα Γιάννενα φαίνεται πως είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, στον απόηχο των φρικιαστικών αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχληση σε συναδέρφους του ηθοποιούς. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων που τον θεωρούν ανεπιθύμητο πρόσωπο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Φιλιππίδης σκοπεύει να εγκαταλείψει το σπίτι του στο Ψυχικό και να μετακομίσει μόνιμα στο πατρικό του στα Γιάννενα.

Μετά τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, το άλλοτε αγαπημένο παιδί της περιοχής είναι «persona non grata».

 

Τι είπε ο δήμαρχος της περιοχής

Παρ’ όλα αυτά, ο δήμαρχος του Πωγωνίου Ιωαννίνων, από όπου κατάγεται η μητέρα του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτοντας πως διαθέτει δικό του σπίτι στο χωριό, το οποίο μάλιστα έχει ανακαινίσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για πωγωνι ιωαννινων

Όπως σημείωσε μάλιστα, επισκέπτεται το χωριό κάθε καλοκαίρι, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και τις καταγγελίες εναντίον του, υποστηρίζοντας πως οι συντοπίτες του δεν έχουν κάποια αρνητική εικόνα γι’ αυτόν. Προφανώς δεν έχει μιλήσει με πολλούς από αυτούς παρά το γεγονός ότι μίλησε εκ μέρους τους.

«Έχει σπίτι εδώ, το οποίο το έχει επισκευάσει εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια. Ανήκε στη μητέρα του. Έρχεται κάθε καλοκαίρι, μόνο το προηγούμενο δεν ήρθε» ανέφερε αρχικά ο κ. Κώστας Καψάλης.

Αφού διευκρίνισε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αν ο ηθοποιός με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις θα μετακομίσει τελικά στο χωριό, αναφέρθηκε στις καταγγελίες εναντίον του υποστηρίζοντας πως «όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

«Πολλά από αυτά μπορεί και να μην αληθεύουν. Ο κόσμος εδώ δεν έχει κάποια αρνητική εικόνα για τον κύριο Φιλιππίδη. Ακούει τα γεγονότα από τα ΜΜΕ, αλλά πολλές φορές διογκώνονται και αυτά. Είναι επιφυλακτικός», κατέληξε χαρακτηριστικά σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις προκαλώντας, όπως μάθαμε, την έντονη αντίδραση πολλών των κατοίκων οι οποίοι τον κατηγόρησαν πως λειτούργησε σαν… πολιτικός και όχι σαν άνθρωπος.