Ανακοπή καρδιάς είναι η αιτία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της influencer μόδας και ομορφιάς, Φάρα ελ Καντί από την Τυνησία.

Η 36χρονη πέθανε πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ, με το οποίο έκανε διακοπές στη Μάλτα.

Ο τραγικός και πρόωρος θάνατός της, που επήλθε στις 17 Ιουνίου, έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στα κοινωνικά δίκτυα.

Το γιοτ στο οποίο επέβαινε η Φάρα είχε δέσει σε μαρίνα της Μάλτας.

Από εκεί η χυμώδης γυναίκα με τη μεσογειακή ομορφιά αναρτούσε φωτογραφίες στους λογαριασμούς της.

Μόλις εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα και η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της, η Φάρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mater Dei στο λιμάνι Μσίντα, στα ανατολικά της Μάλτας, όπου είχε δέσει το γιοτ.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δεν έφερε σημάδια τραυματισμού ενώ είχε φτάσει στη χώρα μία εβδομάδα, πριν από τον θάνατό της.

Η Φάρα ελ Καντί είχε πτυχίο αρχιτεκτονικής και είχε εργαστεί για την εταιρεία Key Concept αλλά την κέρδισε ο χώρος της μόδας, και έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς influencer της Τυνησίας.

Σε σοκ όσοι γνώριζαν την influencer

Φίλοι και συνεργάτες γράφουν για αυτήν τρυφερά λόγια. Μια άλλη Τυνήσια influencer, η Soulayma Hneynia, η οποία ζει μόνιμα στη Μάλτα, ανησύχησε όταν δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Η Hneynia δήλωσε ότι η Φάρα ήταν ένα «πραγματικά υπέροχο άτομο, γνωστή για την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία και τη ζεστασιά της». Και πρόσθεσε: «Το θετικό της πνεύμα άγγιξε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν».

Χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της για να προωθήσει την εταιρεία μόδας της Bazarbyfaf, ενώ έκανε και άλλες προωθητικές ενέργειες επί πληρωμή προωθώντας προϊόντα μόδας και ομορφιάς στα 1,1 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Μια άλλη influencer, η Laurie Marquet, έγραψε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι σε σοκ, θα μας λείψεις μωρό μου. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. RIP αγάπη μου».

Διαβάστε ακόμη