Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «The Wanted», Tom Parker, έφυγε από την ζωή ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, σε ηλικία 33 ετών.

Η είδηση του θανάτου του «βύθισε» στο πένθος είναι την μουσική βιομηχανία.

Το συγκρότημα «The Wanted» γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση μέσω ανάρτησης στο Instagram, στην οποία αναφέρουν τα εξής: «Ο Max, ο Jay, ο Siva, ο Nathan και όλη η οικογένεια των «Τhe Wanted» είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του Τομ Πάρκερ, ο οποίος έφυγε ειρηνικά από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους συναδέλφους του στο συγκρότημα.

Ο Τομ ήταν ένας καταπληκτικός σύζυγος και πατέρας. Ήταν ο αδελφός μας. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την απώλεια και τη θλίψη που νιώθουμε. Θα είναι πάντα και για πάντα στις καρδιές μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wanted (@thewantedmusic)

Πριν από ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020, ο τραγουδιστής Tom Parker είχε ανακοινώσει στους θαυμαστές του ότι διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο, μη χειρουργήσιμο.

Μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!» εκείνη την περίοδο είχε αναφέρει πως «θα είμαι εδώ και θα το παλέψω». Έτσι κι έκανε, αφού υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο Tom Parker έγινε ευρέως γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 2010 με τα τραγούδια «All Time Low» και «Glad You Came», που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Κέλσι Χάρντγουικ από το 2018 και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Με την πιο βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Τομ απεβίωσε ειρηνικά νωρίτερα σήμερα, με όλη την οικογένεια στο πλευρό του», έγραψε η σύζυγός του στο Instagram. «Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Τομ ήταν το κέντρο του κόσμου μας και δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή χωρίς το μεταδοτικό χαμόγελό του και τη ζωηρή παρουσία του», ανέφερε ακόμη. «Πάλεψε μέχρι το τέλος. Θα είμαι για πάντα υπερήφανη για εσένα», κατέληξε στην ανάρτησή της.