Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία  44 χρόνων ο Luiz Vasquez, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος “The soft Moon”. O τραγουδοποιός θα έκανε την εμφάνιση του στη χώρα μας στο χώρο του fuzz στην Αθήνα, την οποία και είχε προγραμματίσει για τις 9 του Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του χαμού του πραγματοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα με την αιτία που προκάλεσε τον θάνατο του να μην έχει ακόμα διευκρινιστεί. Συγκεκριμένα στην σελίδα του συγκροτήματος στο ίνσταγκραμ αναφέρεται:

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος Luis Vasquez έχει πεθάνει. Οι σκέψεις και η καρδιές  μας συντάσσονται με την οικογένεια, τους φίλους του και την διευρυμένη μουσική του οικογένεια. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τους   αυτήν την δύσκολη στιγμή.  Αν έχετε αναμνήσεις να μοιραστείτε για τον Luis είτε είστε κοντινός του φίλος είτε όχι, κάντε το ελεύθερα. Αυτή είναι μία τεράστια απώλεια και οι καρδιές μας είναι συντετριμμένες».

Ποιος ήταν ο Luiz Vasquez

O Luiz vasquez γεννήθηκε στο Λος Άντζελες από γονείς με καταγωγή την Κούβα και το Μεξικό. Η μουσική του πορεία είναι πλημμυρισμένη από τους ήχους της κιθάρας που έπαιζε. Πριν από περίπου 15 χρόνια δημιούργησε τους «The Soft Moon» με τους οποίους κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ το 2022.

Διαβάστε ακόμη: