Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού συνθέτη και πιανίστα, Νίκου Καλαντζάκου.

Ο Νίκος Καλαντζάκος είχε μια μακρόχρονη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και είχε συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους συνθέτες, μουσικούς και τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Νταλάρας, Γιώτα Νέγκα, Φίλιππος Πλιάτσικας, Άννα Μπουρμά κ.ά..

Νίκος Καλαντζάκος: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον συνθέτη

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Νίκου Καλαντζάκου γνωστοποιήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Instagram, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

«Καλό ταξίδι μαέστρο, σε περιμένει ο Λαυρέντης να ενορχηστρώσεις τα τραγούδια του», αναφέρεται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης.


Με τρυφερά λόγια αποχαιρέτησε τον Νίκο Καλαντζάκο και ο γνωστός συνθέτης και κιθαρίστας Αντώνης Μιτζέλος.

«Έφυγε από την ζωή ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελλάδος, ένας καλός άνθρωπος. Ο Νίκος Καλαντζάκος. Εξαιρετική ψυχή και καταπληκτικός πιανίστας. Συνεργαστήκαμε σε πάμπολλες δουλειές και για πολλά χρόνια. Σοβαρός, ευγενέστατος, αλάθητος, ευφάνταστος και με υψηλή μουσική ευαισθησία.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντίο αδελφέ μου, καλό σου ταξίδι στο φως», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο Αντώνης Μιτζέλος.

Διαβάστε ακόμη: