Θλίψη σκόρπισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Θαλή Τσιριμώκου, του πρώτου ποδοσφαιριστή που πήρε βραβείο fair play στην Ελλάδα. Ο Θαλής Τσιριμώκος, που έγραψε τη δική του ιστορία στα ελληνικά γήπεδα ως παίκτης και προπονητής δεν είναι πια στη ζωή.

Το πρωί της Κυριακής υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος παίκτης στον οποίο δόθηκε βραβείο fair play. Τη σεζόν 1983-1984, σε ένα ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Ο Σαργκάνης έπιασε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βλαστού κι ο Τσιριμώκος, που ήταν μπροστά στη φάση, αγκάλιασε τον Σαργκάνη.

Τη σεζόν 1979-1980, με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Μπάγεβιτς, ενώ τρίτος σκόρερ στην Α’ Εθνική ήταν τη σεζόν 1982-1983 με τη φανέλα του ΟΦΗ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Παγκρατίου, περιοχή όπου γεννήθηκε. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε μόνο σε κάτι φιλικά και αργότερα έπαιξε σε Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1997 στην Αγία Ελεούσα, μετά πήγε και Αιολικό και Αγερσανί. Στη συνέχεια πήγε στην Κ19 του Εθνικού και το 2011 έκατσε στον πάγκο της πρώτης ομάδφας. Το 2012 επέστρεψε στην Αγία Ελεούσα και μετά πήγε στην Άνοιξη. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και τελευταία ήταν σκάουτ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Επίσης διετέλεσε και διευθυντής σε ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό και Άνοιξη.