Ο Πίτερ Ρόμπινς, ο ηθοποιός πίσω από τη φωνή του Τσάρλι Μπράουν του «Peanuts», του γνωστού μας Σνούπι, της δεκαετίας του 1960, πέθανε σε ηλικία 65 ετών.

Ο Πίτερ Ρόμπινς, ο άνθρωπος που δάνεισε τη φωνή του στον Τσάρλι Μπράουν των Peanuts, αφαίρεσε τη ζωή του στα 65 του χρόνια, όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο ατζέντης του Ρόμπινς, Ντίλαν Νόβικ, δήλωσε στο TMZ, πως ο ηθοποιός είχε μπει σε ψυχιατρείο στην Καλιφόρνια, λίγο μετά τα Χριστούγεννα και βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, την τελευταία φορά που μίλησαν τον Ιανουάριο. Ο Πίτερ, όπως ανέφερε του είπε, πως χρειάζεται τις προσευχές του καθώς δεν ένιωθε καλά.

Συγγενείς είπαν στο Fox 5 San Diego ότι ο Πίτερ Ρόμπινς αυτοκτόνησε.

Ο Πίτερ Ρόμπινς, κάτοικος Καλιφόρνια, άρχισε να «υποδύεται» τον Charlie Brown σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Έδωσε επίσης τη φωνή του πρωταγωνιστή στο “A Charlie Brown Christmas” του 1965 και στο “It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown” του 1966.

Ο Πίτερ Ρόμπινς πολέμησε δια βίου με ψυχικές ασθένειες, πάλεψε με τον εθισμό και είχε πολλές αντιπαραθέσεις με το νόμο ως ενήλικας.

Το 2013, ομολόγησε την ενοχή του ότι απείλησε και παρακολούθησε τόσο την πρώην κοπέλα του όσο και έναν πλαστικό χειρουργό που της έκανε αυξητική στήθους για την οποία πλήρωσε.

Πέρασε επίσης χρόνο στη φυλακή για εγκληματική συμπεριφορά και απειλές κατά του σερίφη της κομητείας του Σαν Ντιέγκο.

Μετά την αποφυλάκισή του το 2019, μίλησε για το χρόνο του πίσω από τα κάγκελα σε μια συνέντευξη στο Fox 5 San Diego.

«Θα συνιστούσα σε οποιονδήποτε έχει διπολική διαταραχή να το πάρει στα σοβαρά γιατί η ζωή του μπορεί να αλλάξει σε διάστημα ενός μήνα, όπως συνέβη σε μένα», είπε ο Ρόμπινς στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

«Βγήκα από τη φυλακή και είμαι καλύτερος άνθρωπος για αυτό. Είμαι πολύ πιο ταπεινός και ευγνώμων που επέζησα μέσα από αυτή την εμπειρία».

Μια επιμνημόσυνη δέηση για τον Robbins θα πραγματοποιηθεί σε μελλοντική ημερομηνία.