Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Μαρλενα Σο, η οποία υπήρξε θρύλος της τζαζ και της σόουλ μουσικής. Ο θάνατος της 81χρονης σταρ ανακοινώθηκε από την οικογένεια της μέσω της πλατφόρμας του Facebook τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.  Οι πιστοί θαυμαστές της με το άκουσμα της είδησης, άρχισαν να δίνουν άμεσα φόρο τιμής στο μοναδικό ταλέντο της Σο.

Η κόρη της τραγουδίστριας μετέδωσε σε βίντεο το μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας της, η οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει βρίσκεται πλέον στον ουρανό, ούσα εν ειρήνη, χωρίς να μεταδίδει καμία άλλη πληροφορία για τα αιτία του παρά μόνο ότι ήταν πλήρως ειρηνικός.

Ποια ήταν Μαρλένα Σο

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και η καριέρα της ξεκινάει την δεκαετία του 1960, όπου και κάνει την εμφάνιση της σε διάφορα τζαζ κλαμπ της πόλης. Την επόμενη δεκαετία έρχεται και η εκτόξευση της καριέρας της, η μελωδική φωνή της αποτέλεσε και το διαβατήριο της για να κερδίσει θαυμαστές σε όλη την υφήλιο.

 Οι μελωδίες των τραγουδιών της συντρόφευσαν το κοινό για πάνω από σαράντα χρόνια και την μετέτρεψαν σε μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες με πάνω από 100 εκατομμύρια ακροάσεις στην πλατφόρμα του Spotify και τραγούδια θρύλους  όπως το « Woman of the ghetto» και το διάσημο « California Soul» 

Διαβάστε ακόμη: