Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών η γνωστή ηθοποιός Marion Ramsey, ιδιαίτερα γνωστή, αλλά και αγαπητή από το κοινό,για τη συμμετοχή της στην αμερικανική σειρά ταινιών «Police Academy» (Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή).

Σύμφωνα με το BBC, το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της ανακοίνωσε ο μάνατζερ της, ενώ η διοίκηση του Roger Paul Inc είπε ότι η Ramsey πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη (07/1) το πρωί. Ο ατζέντης της δήλωσε είπε ότι η Ramsey είχε αρρωστήσει πρόσφατα, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα την αιτία του θανάτου της.

Η Ramsey αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον ρόλο της Αξιωματικού Laverne Hooks στις ταινίες της «Αστυνομικής Ακαδημίας».

Επιπροσθέτως, είχε μια θαυμαστή καριέρα στο Broadway, πρωταγωνιστώντας στην παραγωγή του 1978 «Eubie!», ένα βιογραφικό μιούζικαλ για τον διάσημο πιανίστα τζαζ Eubie Blake.

«Το πάθος της για την υποκριτική και το να μοιράζεται την καρδιά της με τον κόσμο ήταν τεράστιο. Η Marion έφερε μαζί της μια καλοσύνη και ένα διαπεραστικό φως που γέμιζε αμέσως το δωμάτιο όταν έμπαινε μέσα. Η εξασθένιση του φωτός της είναι ήδη αισθητή από εκείνους που την γνώριζαν καλά. Θα μας λείψει και θα την αγαπάμε πάντα», αναφέρει η δήλωση του Roger Paul Inc.

Πρωταγωνίστησε συνολικά σε έξι ταινίες της «Αστυνομικής Ακαδημίας» και έγινε ένα οικείο πρόσωπο για τους λάτρεις της σειράς ταινιών.