Η γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Sophia Leone πέθανε νωρίτερα αυτό το μήνα και βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά της.

Η 26χρονη σταρ ταινιών ενηλίκων, γεννημένη στο Μαϊάμι, βρέθηκε νεκρή την 1η Μαρτίου από μέλη της οικογένειάς της μέσα στο σπίτι της. Ο Mike Romero, ο πατριός της, δήλωσε ότι η τοπική αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τα αίτια του θανάτου της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophia Leone (@xosophialeone)

Η Λατίνα ηθοποιός φέρεται να ξεκίνησε την καριέρα της πριν κλείσει τα 20 και μέχρι και το 2023 είχε κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από τις επιτυχημένες ταινίες της. Η Λεόνε έγινε αντιληπτή από έναν ατζέντη ενώ παρακολουθούσε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μαϊάμι και μετά από κάποια έρευνα αποφάσισε να ενταχθεί στη βιομηχανία.

Ωστόσο το περίεργο είναι πως δεν είναι η πρώτη πορνοστάρ που πεθαίνει σε τόσο νεαρή ηλικία, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί πολλές τραγωδίες και ξαφνικοί θανάτοι γυναικών της βιομηχανίας του πορνό από υπερβολική δόση, αλλά και μια σειρά από άλλες αιτίες.

Οι θαυμαστές της Λεόνε την αποχαιρέτησαν στο X και γέμισαν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagrαμ με λυπημένα emoji και «Rip».

Ένα άτομο έγραψε: «Πρώτα χάνουμε τον Akira Toriyama τώρα χάνουμε τη Sophia Leone. Η ζωή είναι πολύ σύντομη, όμορφη και τραγική. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι αυτή η είδηση για τη Sophia Leone αληθινή;. Αισθάνομαι πόνο στο στομάχι μου».

Ένας δημιουργός ερωτικών ταινιών που υποτίθεται ότι συνεργάστηκε με τη δημοφιλή σταρ έγραψε: «Η Sophia Leone ήταν ένα σπουδαίο μέλος της βιομηχανίας μας και θα μας λείψει».

Διαβάστε ακόμη: