Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου μετά από «σκληρή μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος είχε συγκλονίσει πριν λιγες ημέρες όταν κοινοποίησε ένα βίντεο όπου μιλούσε για τον αγώνα που έδινε να κρατηθεί στην ζωή, όταν οι γιατροί την είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει.

Αριάδνη Γερασιμίδου

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει» είχε πει, μεταξύ άλλων, η Αριάδνη Γερασιμίδου.

Πέθανε η Αριάδνη Γερασιμίδου – Η «μεγάλη μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο 

Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της, έγινε μια ανάρτηση στο προφίλ της από οικείο της πρόσωπο, όπου μεταφέρονται τα τελευταία της λόγια και το μήνυμα που ήθελε να στείλει.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση με το μήνυμα που άφησε η Αριάδνη Γερασιμίδου:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.
Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!».

Αριάδνη Γερασιμίδου

Ποια ήταν η Αριάδνη Γερασιμίδου

Η Αριάδνη Γερασιμίδου ήταν η πιο γνωστή γυναίκα δημοσιογράφος στον χώρο του αυτοκινήτου. Στο βιογραφικό της έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι της αυτοκίνησης, αλλά όχι μόνο.

Το «κορίτσι της Formula 1», όπως την αποκαλούσαν ήταν συμπαρουσιάστρια σε εκπομπή της F1, δίπλα στους Πάνο Σεϊτανίδη, Σταμάτη Κατσίμη και Κώστα Μπιτσικώκο σε κάθε Grand Prix που έδειχνε το κανάλι του Alpha πριν χρόνια.

Η ίδια σπούδασε Πληροφορική και δουλεύε ως δημοσιογράφος σε έναν μεγάλο όμιλο που είχε και περιοδικά για Πληροφορική και τεχνολογία.

Μία μέρα, στο κυλικείο της εκδοτικής εταιρίας άκουσε τους συναδέλφους που έγραφαν σε έντυπο για αυτοκίνητα και τους διόρθωσε για μια ιπποδύναμη ενός αυτοκινήτου. Έτσι βρέθηκε να γράφει στο περιοδικό αυτοκινήτου.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου δούλεψε ως δημοσιογράφος αυτοκινήτου, παρουσιάστρια, σεναριογράφος διαφημιστικών, ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος σε γυναικεία έντυπα, δίδασκε μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και «δάνειζε» τη φωνή της σε διαφημιστικά σποτ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Ήταν πάνω από 10 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου και έκανε δοκιμές σε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 1.200 αυτοκίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εντός και εκτός πίστας.

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου μετά από «σκληρή μάχη» με τον καρκίνο

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα Μέσα στη χώρα και ψήφιζε για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στον παγκόσμιο γυναικείο θεσμό WWCOTY εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Ήταν αρχισυντάκτρια αυτοκινήτου στα SDNA.gr & Menshouse.gr και είχε εκπομπή αυτοκινήτου στον Love 97.5.

Ένα από τα μεγαλύτερα της project και προσωπική ιδέα, είναι το #SafetyFirstGR, όπου μέσα από video θέλησε να δώσει μια άλλη οπτική στον κόσμο για το σοβαρό θέμα της οδικής ασφάλειας.

Πέραν της δημοσιογραφικής της δραστηριότητας, διηύθυνε μια εταιρεία παραγωγής (GAPL) στα Βόρεια Προάστια. Ένα από τα μεγαλύτερα project που είχε αναλάβει στην οργάνωση παραγωγής ήταν το καλοκαίρι του 2019 με μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών του National Geographic Greece.